hahah, dobry topic 13 lat, w 6 klasie podstawówki, graliśmy w ,,butelkę,, (tak to się chyba nazywało), trafiłem na bardzo nieśmiałą dziewczynę z innej klasy, zaskoczyłem ją swoją pewnością siebie i było z języczkiem
hahah, dobry topic 13 lat, w 6 klasie podstawówki, graliśmy w ,,butelkę,, (tak to się chyba nazywało), trafiłem na bardzo nieśmiałą dziewczynę z innej klasy, zaskoczyłem ją swoją pewnością siebie i było z języczkiem
3 klasa podstawówki, na urodzinach koleżanki z klasy. Jubilatka usiadła mi na kolanach okrakiem i zaczęła mnie całować w usta. Byłem kompletnie zaskoczony ale podobało mi się to nowe doznanie.
Wcześnie zaczęłam...
Mój pierwszy pocałunek odbył się w przedszkolu
On miał na imię Jacuś.
I za cholerę nie potrafię sobie przypomnieć jak wyglądał.
To przeżycie pamiętam do dziś.............
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.