• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy ostatni raz się kochaliście?

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Chyba nie chciałabym pracować w takiej firmie, gdzie szefostwo się pieprzy po kątach... słaba atmosfera do pracy i strasznie demotywujące dla personelu podległego. Chociaż, czekaj, może to jakaś dystrybucja produktów do sex-shopów - to by wyjaśniało wieczne produkt placementy różnych oprzyrządowań w wykonaniu Tylko Mych 🐁🐀
Nic z tych rzeczy.

Kobieta

madzia78

Nowicjusz
Wczoraj z kolegą u mnie. Troszkę pieszczot, małe 69 a potem nakręcona poprosiłam żeby mnie przykuł kajdankami do ramy łóżka. Posuwał na pieska tak mocno, że aż się bałam czy łóżko wytrzymać😆
Mial wielki ładunek bo jak skończył w cipci i go wyjął to całe prześcieradło zamokło tyle że mnie wyciekło

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Fajnie mają ci koledzy, swoją drogą. Mogą skończyć w cipci i jeszcze na prześcieradło coś wylata :D :D :D

Ostatnia edycja:
Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Posuwał na pieska tak mocno, że aż się bałam czy łóżko wytrzymać😆
Mial wielki ładunek bo jak skończył w cipci i go wyjął to całe prześcieradło zamokło tyle że mnie wyciekło
Na pieska, to jeszcze nic. Na kotka, to dopiero są efekty! Łóżko rozlatuje się już przy pierwszym podejściu; wyjątkowo przy drugim. Wycieka tyle, że moknie nie tylko całe prześcieradło, ale zaczyna kapać do sąsiada piętro niżej.
Teraz, to już sama nie wiem – polecam na kotka czy raczej nie. :unsure:

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Na pieska, to jeszcze nic. Na kotka, to dopiero są efekty! Łóżko rozlatuje się już przy pierwszym podejściu; wyjątkowo przy drugim. Wycieka tyle, że moknie nie tylko całe prześcieradło, ale zaczyna kapać do sąsiada piętro niżej.
Teraz, to już sama nie wiem – polecam na kotka czy raczej nie. :unsure:
Czyli pozycja na kotka polecana tylko w przypadku gdy mieszka się na parterze, coby sąsiada nie zalać. Wątpię czy ubezpieczenie pokryłoby takie straty 🤔
Cholera, co ja gadam 😵💫
Ale sama zaczęłaś 🤣