• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy ostatni raz się kochaliście?

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
I u niego i u niej w firmie wiecznie coś, czy wszędzie tak osoby mogą sobie wchodzić na teren firmy? U mnie to by nie przeszło.

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Proste jak kopanie kartofli, trzeba sobie założyć firmę (albo najlepiej dwie) i można się bzykać do woli 😂

thats-the-key-avori.gif

Już wiem gdzie błąd popełniłam 😀

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Chyba nie chciałabym pracować w takiej firmie, gdzie szefostwo się pieprzy po kątach... słaba atmosfera do pracy i strasznie demotywujące dla personelu podległego. Chociaż, czekaj, może to jakaś dystrybucja produktów do sex-shopów - to by wyjaśniało wieczne produkt placementy różnych oprzyrządowań w wykonaniu Tylko Mych 🐁🐀

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Chyba nie chciałabym pracować w takiej firmie, gdzie szefostwo się pieprzy po kątach... słaba atmosfera do pracy i strasznie demotywujące dla personelu podległego. Chociaż, czekaj, może to jakaś dystrybucja produktów do sex-shopów - to by wyjaśniało wieczne produkt placementy różnych oprzyrządowań w wykonaniu Tylko Mych 🐁🐀
Jest jeszcze inna możliwość. Może to zwyczajne burdelo, gdzie szefostwo daje przykład do naśladowania.
Wróć! To są jednak dwa burdelo bum i drugie bum, bo przecież raz on bywa u niej, a raz ona w jego ,,firmie"
Tak się neutralizuje konkurencję. :)