• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy ostatni raz się kochaliście?

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Np. Jak chodziłam na zajęcia na studiach to się zastanawiałam czy mają czas wgl na seks z narzeczonymi i kiedy to robią 🤔
Jak bylem na studiach to mieszkalem na mieszkaniu gdzie w kazdym pokoju ktos inny. W jednym byla dziewczyna co juz byla po studiach, uczyla angielskiego chyba w 4 szkolach, a po powrocoe do domujeszcze korepetycje. W piayek przyjezdzal do niej facet i bylo ich slychac do niedzieli poludnia. Chyba po pare razy dziennie jechali z tematem. Oni w weekend mieli wiecej seksu niz ja przez miesiac🤣🤣🤣

Mężczyzna

Turek wlkp

Cichy Podglądacz
Ze 4 miesiące temu… Ja ostatnio wcale nie mam seksu , moja partnerka ma 28lat ja 10 lat więcej , od kilku miesięcy w ogóle się nie bzykamy ani dotykamy.. mi cholernie tego brakuje ! Robię jej zdjęcia z ukrycia żeby później sobie walić na jej zdjęcia .. ona lubi chodzić bez majtek , wieczorami jak idzie biegać to zakłada same legginsy bez majtek i tak idzie biegać , myślę ze może mieć kogoś na boku dlatego mi już nie daje , ja z tego szału braku seksu myślę nawet o zdradzie

• Sad
Reactions: tpo
Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Ze 4 miesiące temu… Ja ostatnio wcale nie mam seksu , moja partnerka ma 28lat ja 10 lat więcej , od kilku miesięcy w ogóle się nie bzykamy ani dotykamy.. mi cholernie tego brakuje ! Robię jej zdjęcia z ukrycia żeby później sobie walić na jej zdjęcia .. ona lubi chodzić bez majtek , wieczorami jak idzie biegać to zakłada same legginsy bez majtek i tak idzie biegać , myślę ze może mieć kogoś na boku dlatego mi już nie daje , ja z tego szału braku seksu myślę nawet o zdradzie
Zdecydowanie coś Wam w związku się zepsuło. To nawet w małżeństwie takich przerw nigdy nie mieliśmy. Nawet w ciąży, czy po porodzie. Nieraz z 2-3 tygodnie przerwy, 4 to max.