Kurde niechce być nie miły, ale czasem myślę że za tym nikiem ,siedzi jakiś spocony gość.Wczoraj wieczorem na plaży, potem w apartamencie, dzisiaj oralnie na balkonie i to jeszcze nie koniec![]()
Mam to samoKurde niechce być nie miły, ale czasem myślę że za tym nikiem ,siedzi jakiś spocony gość.
Chociaz możliwe że to pisze kobieta z bujną wyobraźnia, bo nie chce mi się wierzyć że ktoś może się bzykać jak kroliki 10 razy dziennie. Przecież nie o to chodzi w seksie i związku. Nie wspominając że szybko wydałoby się to nudne.Mam to samo![]()
Watson. Podnieciłam się na myśl o Jude Law z filmuPs. Wszczynamy śledztwo.
Jaką postać wybierasz Holmes czy Watson?
![]()
Pomijając temat.Watson. Podnieciłam się na myśl o Jude Law z filmu
Nie chodziło mi o to czy wierzę czy nie, ale komu się to chce pisać na jakimś forum za każdym razem
Jeszcze sperma jej dobrze z cipki nie wypłynie, a już na forum zalogowana żeby opisać jak i gdzie dzisiaj była ruchana xdWatson. Podnieciłam się na myśl o Jude Law z filmu
Nie chodziło mi o to czy wierzę czy nie, ale komu się to chce pisać na jakimś forum za każdym razem
Ciut potu jest, bo temp.34 stopnie.Kurde niechce być nie miły, ale czasem myślę że za tym nikiem ,siedzi jakiś spocony gość.
Ps. Za dużo Seksu w Seksie.
![]()
No tego się nie spodziewałem po tobie , Nieśmiała.Jeszcze sperma jej dobrze z cipki nie wypłynie, a już na forum zalogowana żeby opisać jak i gdzie dzisiaj była ruchana xd
Nikogo nie osądzam ani nie tłumaczę, ale każdy mój związek przez pierwsze ~6 miesięcy polegał na spędzaniu większości czasu razem w łóżku i nieustannej kopulacji.Chociaz możliwe że to pisze kobieta z bujną wyobraźnia, bo nie chce mi się wierzyć że ktoś może się bzykać jak kroliki 10 razy dziennie.
Zazdrościsz?No tego się nie spodziewałem po tobie , Nieśmiała.
![]()
Ale ja wam nie zazdroszczę, cieszę się twoim szczęściem.Zazdrościsz?
Mamy urlop.
To więcej niż Resetweek.
I to co robimy to nasza sprawa.
Jeszcze sperma jej dobrze z cipki nie wypłynie, a już na forum zalogowana żeby opisać jak i gdzie dzisiaj była ruchana xd
Chodzi o pisanie o tym za każdym razem.Nikogo nie osądzam ani nie tłumaczę, ale każdy mój związek przez pierwsze ~6 miesięcy polegał na spędzaniu większości czasu razem w łóżku i nieustannej kopulacji.