• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kiedy ostatni raz się kochaliście?

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Ostatnio w weekend. Ale dzisiaj żona dostała awans w pracy. Kupiliśmy nasze ulubione wino na wieczór i powiedziała mi, na co się mam nastawiać
dRElyrH.jpeg

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Chociaz możliwe że to pisze kobieta z bujną wyobraźnia, bo nie chce mi się wierzyć że ktoś może się bzykać jak kroliki 10 razy dziennie. Przecież nie o to chodzi w seksie i związku. Nie wspominając że szybko wydałoby się to nudne.

Ps. Wszczynamy śledztwo.
Jaką postać wybierasz Holmes czy Watson?
😉

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Watson. Podnieciłam się na myśl o Jude Law z filmu 😜

Nie chodziło mi o to czy wierzę czy nie, ale komu się to chce pisać na jakimś forum za każdym razem
Pomijając temat.
Najlepsza seria z Holmes , genialnie zagrane przez obydwu. Czekam z niecierpliwością na 3 cześć, ale się chyba nie doczekam.😅

• Like
Reactions: Aya
Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Wydaje mi sie, że trochę przesadzacie.
Mój zwiazek z dwoma ex też tak wyglądał. Mogliśmy to robić codziennie po 2,3x, czasem seks oralny potrafil być w podobnej ilości.

Nie wspominając o tym, to forum erotyczne więc są tu ludzie, którzy ten seks lubią.
Może jestem naiwna? Nie wiem :D

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Chociaz możliwe że to pisze kobieta z bujną wyobraźnia, bo nie chce mi się wierzyć że ktoś może się bzykać jak kroliki 10 razy dziennie.
Nikogo nie osądzam ani nie tłumaczę, ale każdy mój związek przez pierwsze ~6 miesięcy polegał na spędzaniu większości czasu razem w łóżku i nieustannej kopulacji.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Zazdrościsz?
Mamy urlop.
To więcej niż Resetweek.
I to co robimy to nasza sprawa.
Ale ja wam nie zazdroszczę, cieszę się twoim szczęściem.
Po prostu zastanawia mnie czy musisz aż tak za każdym razem pisać kiedy coś robiliście, nie wiem czy ty się bzykasz mając telefon w ręku i będąc na forum?

Czy zawsze od razu po , wchodzisz na forum żeby wszystkich poinformować.
Trochę to dziwne i nie podobne do zachowań kobiety, no ale kto wie może się mylę.
Rozumiem że to forum erotyczne, ale może jak piszesz "że to wasza sprawa" niech czasem naprawdę pozostanie waszą a nie naszą.
😉

A teraz nie marnuj czasu na pisanie zemną tylko hop hop, bo macie urlop.
😉

• Love
Reactions: Aya