• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kiedy ostatni raz się kochaliście?

Mężczyzna

_sajmon_

Cichy Podglądacz
Wczoraj... Po wyjściu ostatnich gości z naszego mieszkania(była mała impreza) Żona napalona zaczeła sie do mnie dobierać w korytarzu obciągając wyuzdanie kutasa🔥 Akcja przeniosła się do sypialni. Minetka, 69,zabawa wibratorem, ostre ruchanko na misjonarza i jeźdźca 🔥 Gdy Żonka ujeżdzała mojego kutasa wkladała sobie dildo do buźki i obciągała je wyuzdanie i sprośnie🔥 na koniec ostro przeruchałem ją tym dildem jednocześnie wkładając jej kutasa w buźkę.. Koniec na twarz i cycki🔥🔥

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Od piątku. Wyjazd do Sopotu. Jakiś MOP przy A1. Lodzik i od tyłu gdy wypięłam się oparta o samochód. Potem po obiedzie już w Sopocie. Wieczorem lodzik w parku gdzieś na mieście i usiadłam na nim. Zaaplikowane Lush i spacer z rozkoszą. Sobota wyjście ze znajomymi. Chyba ze 4 razy wychodziliśmy parami. Obie pozbyłyśmy się bielizny. Jej brak często dawał się zauważyć nie tylko przez naszych mężów. Po powrocie długo byliśmy pod prysznicem. Po dwa finały się rozegrały. W nocy było co nieco. Niedziela późne śniadanie. Lodzik pod stołem i seks na stole. Na finał fisting i dwa szczyty zdobyte. W trakcie dnia co nieco było. Cały dzień bez bielizny.
Dzisiaj powrót. Szybki numerek przed śniadaniem. Co dalej dzień przyniesie okaże się.

Kobieta

At96

Cichy Podglądacz
Od piątku. Wyjazd do Sopotu. Jakiś MOP przy A1. Lodzik i od tyłu gdy wypięłam się oparta o samochód. Potem po obiedzie już w Sopocie. Wieczorem lodzik w parku gdzieś na mieście i usiadłam na nim. Zaaplikowane Lush i spacer z rozkoszą. Sobota wyjście ze znajomymi. Chyba ze 4 razy wychodziliśmy parami. Obie pozbyłyśmy się bielizny. Jej brak często dawał się zauważyć nie tylko przez naszych mężów. Po powrocie długo byliśmy pod prysznicem. Po dwa finały się rozegrały. W nocy było co nieco. Niedziela późne śniadanie. Lodzik pod stołem i seks na stole. Na finał fisting i dwa szczyty zdobyte. W trakcie dnia co nieco było. Cały dzień bez bielizny.
Dzisiaj powrót. Szybki numerek przed śniadaniem. Co dalej dzień przyniesie okaże się.
Widzę, że weekend udany <3
Co do tematu wątku, my wczoraj zaliczyliśmy seks pod prysznicem, od tyłu, na stojąco 😋

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
W drodze powrotnej do domu.
Jakiś zajazd, parking. Szybka kawa i seks na parkingu z tyłu naczepy ciężarówki. Połyk. Potem krótki spacer i oddałam się przy drzewie od tyłu i na pieska. Zauważyły nas 3 dziewczyny z seks branży.

Jesteśmy już w domku. Ledwo chodzę. Dwa razy rimming z lodem zrobiłam.

Padam, ale jest mi fantastycznie.

Wieczorem spacer nad rzeką. Tylko sukienka i szpilki.

Mężczyzna

tomekwaawa

Nowicjusz
Przedwczoraj po powrocie od rodziny, położyliśmy się na kanapie po kocem. Po paru pieszczotach, poszedłem po pluga i zacząłem ją nim dotykać w dupkę i cipkę. Jak doszła to potem klasyk i na pieska z pieszczotą dupki plugiem, zakończone pierdzącą cipką i spermą na plecach

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Wczoraj, dostałam swój obiecany prezent na dzień kobiet, w sensie odświętny seks. Było też siedzenie na twarzy, ale oczywiście bez szaleństw i nieśmiało, bo to dla niego nowość i fanaberia. Co mnie totalnie zaskoczyło, to to, że po moim odlocie, gdy opatuliłam się w ręcznik, to znowu niespodziewanie odleciałam (fajny był ten ręcznik, taki szorstki 😆). Teraz mi pozostanie znowu czekać pewnie miesiąc na kolejny raz - pańszczyzna już odrobiona za ten miesiąc 😝

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Wczoraj.
Byłam lekko wcięta po spotkaniu z koleżanką, więc była duża chcica. Luby wrócił z pracy i...po lodziku porządnie mnie zerznął na pieska. Trzy razy mocnooo trysnęłam. Oboje byliśmy zaskoczeni :p