• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy ostatni raz się kochaliście?

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
wczoraj wieczorem w różnych pozycjach na koniec 69 bokiem i wspólny finisz, zdążyła wyjąć z ust, trysnąłem na ramię, biust w czasie gdy szczytowała.
Dziś rano poprosiła o masaż i zewnętrzny i wewnętrzny :) masując plecki i wypięty tyłeczek posuwałem ją jednocześnie :) spust w środku i półgodzinna drzemka z twarzą w sterczących cycuszkach. Teraz walę konia

Mężczyzna

_sajmon_

Cichy Podglądacz
Wczoraj wieczorem... Wspólne oglądanie Netflixa w salonie przy lampce wina. Podczas oglądania gorąca pieszczoty paluszkami🔥akcja przeniosła się do sypialni... Dłuuuugie pieszczoty języczkiem i wyuzdane obciąganie kutasa, 69 w różnych wariantach🔥Następnie ostry wjazd twardym kutasem w rozpaloną cipke i ostre rrznięcie na misjonarza z mocnym szpagacikiem😈🔥Potem jeździec z równoczesnym obciąganiem drugiego kutasa(dilda)🔥Mała przerwa i powrót do salonu żeby dokończyć odcinek😁Podczas oglądania Żonka zaczęła zabawiać się dildem i wkładać go sobie w cipeczke 🔥 Wylądowaliśmy na podłodze ostro się pieprząc i doprowadzając do kolejnych orgazmów🔥😈

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Wczoraj wieczorem... Wspólne oglądanie Netflixa w salonie przy lampce wina. Podczas oglądania gorąca pieszczoty paluszkami🔥akcja przeniosła się do sypialni... Dłuuuugie pieszczoty języczkiem i wyuzdane obciąganie kutasa, 69 w różnych wariantach🔥Następnie ostry wjazd twardym kutasem w rozpaloną cipke i ostre rrznięcie na misjonarza z mocnym szpagacikiem😈🔥Potem jeździec z równoczesnym obciąganiem drugiego kutasa(dilda)🔥Mała przerwa i powrót do salonu żeby dokończyć odcinek😁Podczas oglądania Żonka zaczęła zabawiać się dildem i wkładać go sobie w cipeczke 🔥 Wylądowaliśmy na podłodze ostro się pieprząc i doprowadzając do kolejnych orgazmów🔥😈
Jaki serial oglądaliście?

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Wczoraj wieczorem. Najpierw lizanko na pieska obu dziureczek i później w tej pozycji do spustu w środku.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Właśnie zastanawiam się, dlaczego moja nie chce mi robić pałki 👄. Wczoraj wspomniałem, że dawno nie było po francusku z jej strony, bo ja z lizania wywiązuje się sumiennie 😝🤪. Po minecie powiedziała żebym się wytrzepał 😣
To może być aversio gynaecopatium fellatio.
Tak,to na pewno jest to. Ciężka sprawa...😱

Mężczyzna

Vojtek

Podrywacz
Dziś wcześnie rano przed pracą. Na stojąco przy stole. Spódniczka do góry, rajstopki i majteczki w dół....☺️ Było bosko 😋