MiodzioMinetka, lodzik.
Finał na pieska przed pierwszą, poranną kawą.
Jaki serial oglądaliście?Wczoraj wieczorem... Wspólne oglądanie Netflixa w salonie przy lampce wina. Podczas oglądania gorąca pieszczoty paluszkamiakcja przeniosła się do sypialni... Dłuuuugie pieszczoty języczkiem i wyuzdane obciąganie kutasa, 69 w różnych wariantach
Następnie ostry wjazd twardym kutasem w rozpaloną cipke i ostre rrznięcie na misjonarza z mocnym szpagacikiem
Potem jeździec z równoczesnym obciąganiem drugiego kutasa(dilda)
Mała przerwa i powrót do salonu żeby dokończyć odcinek
Podczas oglądania Żonka zaczęła zabawiać się dildem i wkładać go sobie w cipeczke
Wylądowaliśmy na podłodze ostro się pieprząc i doprowadzając do kolejnych orgazmów
![]()
Kurde, nie mam NetfliksaJaki serial oglądaliście?
Teraz już wiesz, co tracisz.Kurde, nie mam Netfliksa![]()
Zawsze można podczas bloku reklamowego. Niektóre są całkiem, całkiem długie. Chociaż do tego Netfliks nie jest niezbędny. ChybaAlbo słaby odcinek, albo dobry afrodyzjak![]()
powiedziałbym wręcz, że zbędny, bo reklamy można się nigdy nie doczekać. Ale przecież to zawsze okazja do rewatchu, a to z kolei stwarza szansę powtórki z rozrywkiZawsze można podczas bloku reklamowego. Niektóre są całkiem, całkiem długie. Chociaż do tego Netfliks nie jest niezbędny. Chyba![]()
Właśnie zastanawiam się, dlaczego moja nie chce mi robić pałkiMogła skończyć ustami![]()
moze nie jestes w jej typieWłaśnie zastanawiam się, dlaczego moja nie chce mi robić pałki. Wczoraj wspomniałem, że dawno nie było po francusku z jej strony, bo ja z lizania wywiązuje się sumiennie
. Po minecie powiedziała żebym się wytrzepał
![]()
To może być aversio gynaecopatium fellatio.Właśnie zastanawiam się, dlaczego moja nie chce mi robić pałki. Wczoraj wspomniałem, że dawno nie było po francusku z jej strony, bo ja z lizania wywiązuje się sumiennie
. Po minecie powiedziała żebym się wytrzepał
![]()