• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy ostatni raz się kochaliście?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Czego mam zazdrościć? Bujnej wyobraźni? Zbyt racjonalny jestem. I zbyt doświadczony.
Niektórzy Polacy prowadzą szczęśliwe życie. Ja w to wierzę, bo ich znam. W Warszawie jest takich wielu. Polacy są tu wobec siebie bardziej wyrozumiali i życzliwi niż na prowincji.
Frustracji mnóstwo jest w zmaskulinizowach miejscowościach w całym kraju, choć na wschodzie to już raczej marazm, beznadzieja.

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
Jak by mi partner wziął telefon od razu po seksie żeby napisać o tym na forum, to bym uznała, że chyba podczas uderzył głową w ścianę i coś sobie uszkodził
Dlatego też odpowiem klasykiem: “…wszystko to być może prawda, jednakże ja to między bajki włożę”
Ps. Właśnie dochodzę ze dwie minuty skończę.

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
Niektórzy Polacy prowadzą szczęśliwe życie. Ja w to wierzę, bo ich znam. W Warszawie jest takich wielu. Polacy są tu wobec siebie bardziej wyrozumiali i życzliwi niż na prowincji.
Frustracji mnóstwo jest w zmaskulinizowach miejscowościach w całym kraju, choć na wschodzie to już raczej marazm, beznadzieja.
A skąd wiesz gdzie ja mieszkam?

Kobieta

madzia78

Cichy Podglądacz
Rano w pracy. Bez ceregieli.
Sweterek do góry tylko zeby mógł pomacac cycuszki (65A). A jeansy to zsunęłam z pupy tak że był dostęp.
No i tak oparta o biurko a kolega z tyłu.
Ale żona to musiała mu z miesiąc nie dawać bo się zlał po minucie 😀

Mężczyzna

radas96

Seks Praktykant
Sweterek do góry tylko zeby mógł pomacac cycuszki (65A). A jeansy to zsunęłam z pupy tak że był dostęp.
oj koledzy w pracy muszą mieć z Tobą przyjemnie

Mężczyzna

pawel87

Biegły Uwodziciel
Do tego adrenalina była pewnie że ktoś może nadejść 😁

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Czego mam zazdrościć? Bujnej wyobraźni? Zbyt racjonalny jestem. I zbyt doświadczony.

TylkoMy - on​

Wyobraźnia jest kluczowa dla kreatywności.
My bawimy się erotyką. To nasza druga młodość.
Nikt nie musi wierzyć w to co żona♥️ pisze.
To nasza radość. Kochamy się. Ot co.

Czy to nie Ty pisałeś do administratora forum by Ciebie usunął, bo masz dość?
Zresztą nie moja sprawa.

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant

TylkoMy - on​

Wyobraźnia jest kluczowa dla kreatywności.
My bawimy się erotyką. To nasza druga młodość.
Nikt nie musi wierzyć w to co żona♥️ pisze.
To nasza radość. Kochamy się. Ot co.

Czy to nie Ty pisałeś do administratora forum by Ciebie usunął, bo masz dość?
Zresztą nie moja sprawa.
Czy to nie Ty pisałaś, że kończysz udzielanie się na tym forum, a nawet umieściłaś „the end w swoim awatarze”? Ponadto trafiłaś kulą w płot gdyż admin nie zareagował na moją prośbę.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Czy to nie Ty pisałaś, że kończysz udzielanie się na tym forum, a nawet umieściłaś „the end w swoim awatarze”? Ponadto trafiłaś kulą w płot gdyż admin nie zareagował na moją prośbę.

TylkoMy - on​

Żonie ktoś zaszedł za skórę i to zrobiła. Cóż - kobieta.

Brak reakcji administracji to nie strzał kulą w płot. Ty pisałeś - oni nic nie zrobili. Ale działają. Mamy na to dowód.
Cześć.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Nigdzie takich chamów nie widziałam jak w Warszawie właśnie 😂