• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy ostatni raz się kochaliście?

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Wczoraj wieczorem. Przypięta do pasów na łóżku. Zrobił co chciał. Doszłam 3 razy w krótkim czasie. Potem użył na mnie wszystkich naszych gadżetów. Wszystko mokre było. Mont Everest jeszcze 3 razy ♥️

Dziś zaszaleję z ukochanym mężem ♥️ w miejscu publicznym ♥️♥️♥️

Mężczyzna

mineter

Nowicjusz
Wczoraj wieczorem. Przypięta do pasów na łóżku. Zrobił co chciał. Doszłam 3 razy w krótkim czasie. Potem użył na mnie wszystkich naszych gadżetów. Wszystko mokre było. Mont Everest jeszcze 3 razy ♥️

Dziś zaszaleję z ukochanym mężem ♥️ w miejscu publicznym ♥️♥️♥️
3 razy nazywasz Mont Everest? To nie wiem jak byś nazwał 9 w ciągu 3 ,4 godzin ale dobre i to

Kobieta

Saanvi

Dominujący
To ja chyba zawsze się kocham 😚 Po wszystkim nie biegnę do łazienki aby jak najszybciej się umyć tylko przytulam ;)
A to jest dużo bardziej skomplikowane i zawiłe. Ja raczej większość życia szłam w mechaniczny seks bez uczuć. Ale przytulić się mogłam.