• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kiedy ostatni raz się kochaliście?

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Od wczoraj maratonik.
Po wyjściu od siostry zrobiłam mężowi loda na kladce schodowej - bez finiszu. Na parkingu, przy samochodzie wypiekami się, podciągnęłam ciut sukienkę, opuściłam nieco rajstopy. Byłam bez majteczek. Powiedziałam - rżnij mnie - i zrobił to. Zalał mnie. Po 20 minutach już przed domem postawiłam go ręką, wysiadłam z auta i stalelam z przodu. Zerwij ze mnie rajstopy. Zrobił to. Zerżnął mnie, a ja dossałam do końca. Potem w domu pod prysznicem zrobił mi minetkę, rimming i palcówkę.

W salonie unieruchomił mnie na stole. Poszedł do sypialni i przyniósł wibrator. Zerżnął mnie nim.

W sypialni zabawiłam się sama. Najpierw masażer łechtaczki. Potem duży wibrator Żali King. Mając w sobie zabawkę powiedziałam mężowi by wziął mnie analnie gdy mam w sobie wibrator. To było to.
Szczytowałam dwa razy pod rząd. Relaksacyjna kąpiel w wannie. W nocy zrobiłam loda z połykiem. Mąż odwdzięczył się minetką. Zaczął palcówkę. Prosiłam co jakiś czas o więcej. I w końcu delikatnie, zmysłowo doszło do fistingu. Doszłam momentalnie. Po krótkiej chwili powtórka. Dłoni nie wyjął. Pchał mocniej i ..o kurwa jeszcze! Doszłam.
Padnięci, wtuleni w siebie zasnęliśmy.

Rano śniadanie. Ja koronkowa bielizna, pończochy i szpilki. Działo się. Przed obiadem też. Teraz... "Aktualnie mam na sobie"... .

Mężczyzna

edging 1

Seks Praktykant
Od wczoraj maratonik.
Po wyjściu od siostry zrobiłam mężowi loda na kladce schodowej - bez finiszu. Na parkingu, przy samochodzie wypiekami się, podciągnęłam ciut sukienkę, opuściłam nieco rajstopy. Byłam bez majteczek. Powiedziałam - rżnij mnie - i zrobił to. Zalał mnie. Po 20 minutach już przed domem postawiłam go ręką, wysiadłam z auta i stalelam z przodu. Zerwij ze mnie rajstopy. Zrobił to. Zerżnął mnie, a ja dossałam do końca. Potem w domu pod prysznicem zrobił mi minetkę, rimming i palcówkę.

W salonie unieruchomił mnie na stole. Poszedł do sypialni i przyniósł wibrator. Zerżnął mnie nim.

W sypialni zabawiłam się sama. Najpierw masażer łechtaczki. Potem duży wibrator Żali King. Mając w sobie zabawkę powiedziałam mężowi by wziął mnie analnie gdy mam w sobie wibrator. To było to.
Szczytowałam dwa razy pod rząd. Relaksacyjna kąpiel w wannie. W nocy zrobiłam loda z połykiem. Mąż odwdzięczył się minetką. Zaczął palcówkę. Prosiłam co jakiś czas o więcej. I w końcu delikatnie, zmysłowo doszło do fistingu. Doszłam momentalnie. Po krótkiej chwili powtórka. Dłoni nie wyjął. Pchał mocniej i ..o kurwa jeszcze! Doszłam.

Rano śniadanie. Ja koronkowa bielizna, pończochy i szpilki. Działo się. Przed obiadem też. Teraz... "Aktualnie mam na sobie"... .
Jak to prawda to naprawdę się działo.

Kobieta

psotka

Cichy Podglądacz
Od wczoraj maratonik.

Jak się ostro fantazjuje, to czasem warto sprawdzić, co się napisało wcześniej.
Dziś o 10.58 w temacie "Wasz ostatni lodzik ? Kiedy i jak wygładał " napisałaś tak :
"Wczoraj na kladce schodowej za szybem windy od strony przeszklenia z widokiem na miasto. (Winda jest pośrodku, a dookoła niej schody.)" A trzy godziny później "ostatni lodzik" był w nocy po relaksacyjnej kąpieli. Czyli ten za szybem windy był przedostatni. 😜

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Nasze fantazje staramy się realizować. Oczywiście w granicach rozsądku.
Co do lodzika faktycznie masz rację. Ten po kąpieli też nie był ostatnim. A ten na klatce schodowej był dla rozkręcenia atmosfery.
Kiedyś nie byłam taką otwartą na te sprawy. Obecny mąż odkrył we mnie pokłady namiętności, seksapilu. Teraz wiem co to seks. Wiem, że żyję.

Mężczyzna

Astarek

Cichy Podglądacz
Wczoraj ;) w nowy rok żonki skacowanych mężusiów mogą z łatwością powiedzieć, że idą "na kawkę" do "koleżanki" 😋