Wątpie byś była łatwą KobietąWychodzi na to, że jestem i łatwa i wyzwolona.
Wątpie byś była łatwą KobietąWychodzi na to, że jestem i łatwa i wyzwolona.
A to dobre...nie tylko w kontekście tematu @Blackswanżycie jest za krótkie i za szybko pędzi, żeby rozkminiać takie rzeczy.
Łatwa, to pijana była. Takie miałem obserwacje w młodości, dawno temu.Drodzy,
Przychodzę dziś z pytaniem jak w temacie - kiedy według Was zaczyna się kobieta wyzwolona, a zaczyna łatwa ? Jakimi cechami powinna się ów kobieta wyzwolona charakteryzować ?
Nie.Czy macie jakieś szczególnie wyobrażenia i fantazje na ten temat?
Nie.A może macie lub mieliście już do czynienia z takimi kobietami?
Bez znaczenia, liczą się proporcje ciała, rozmiar biustu.Czy bycie wyzwoloną jest cechą pożądaną ?
Tak, w dobrym tonie jest.I czy w dobrym tonie jest kiedy kobieta chce się ruchać na pierwszej randce?
No jak jest wysoki partner, to na pierwszej randce jest wyzwolona, a jak niski lub jest ich kilku, to łatwa.Czy to ją kwalifikuje do bycia łatwą czy wyzwoloną ?
Ciężki temat, według mnie granica między tymi dwoma określeniami jest bardzo zamazana. No bo każda łatwa laska będzie siebie nazywać wyzwoloną. Można by powiedzieć że łatwa to taka która daje po alko dla każdego jak leci, co by pasowało. Wyzwolona może mieć wielu partnerów ale sama ich wybrała. Koniec końców i tak wiekowośc powie wyzwolona=łatwaDrodzy,
Przychodzę dziś z pytaniem jak w temacie - kiedy według Was zaczyna się kobieta wyzwolona, a zaczyna łatwa ?
Jakimi cechami powinna się ów kobieta wyzwolona charakteryzować ? Czy macie jakieś szczególnie wyobrażenia i fantazje na ten temat? A może macie lub mieliście już do czynienia z takimi kobietami?
Czy bycie wyzwoloną jest cechą pożądaną ?
I czy w dobrym tonie jest kiedy kobieta chce się ruchać na pierwszej randce? Czy to ją kwalifikuje do bycia łatwą czy wyzwoloną ?
xoxo
Wasza Blackswan
Znam kobietę,która wpisuje się w schemat. Niestety prędzej świat spłonie niż Ja będę wybrańcemWyzwolona to taka, która będzie wyruchana tak jak chce, gdzie chce i przez tego faceta, którego ona chce. Ale pozwoli mu myśleć, że to on ją wyruchał.
Tutaj natomiast bym polemizował...bo chyba nie dotyczy to tylko kobiet,które przesadzą z %A łatwa no to takie powiedzenie „kobieta nachlana, dupa sprzedana” mi się tutaj nasuwa.
Ja chyba jestem nimfomanką ;-) Ale kino, kolacja albo teatr przed zabawą jak najbardziej mi odpowiadaKINO, KOLACJA, KO-PU-LACJA
Czyli abstynentki nie są łatwe, zanotowane
A łatwa, chcąca zawsze to nimfomanka, o
Oj tam oj tam, po prostu wiesz czego chceszWychodzi na to, że jestem i łatwa i wyzwolona.
Wynika z tego że jeżeli myśli o seksie jak facet to jest wyzwolona.Wyzwolona - zawsze chce się ruchać.
Dobre podejście, trzeba robić to co się lubi i nie przyjmować się opiniami innych ludzi, a te wścibskie sąsiadki pewnie były takie wredne bo ci zazdrościły będąc same sfrustrowane brakiem seksuDzisiaj gdy jestem starszą kobietą nie przejmuję się już zdaniem i opinią na mój temat. Tego jak wyglądam, czy ubieram się wyzywająco, z kim chodzę do łóżka nie powinno nikogo interesować. Owszem mam wscibskie sąsiadki, które na początku mnie cholernie irytowały mówiąc o mnie, że jestem dziwką i jestem łatwa. Dzisiaj mijam je na klatce schodowej czy osiedlu z szyderczym uśmiechem na twarzy. Uprawiam sex z kim chce i kiedy chce. Kocham eksperymentować i spełniać swoje wszystkie fantazję i zachcianki erotyczne. Mężczyźni stali się moją największą pasją. Nie jestem już w stanie policzyć z iloma facetami spałam. Myślę, że przemawia za mną ogromne doświadczenie łóżkowe co czyni mnie wyjątkową i wyzwoloną kobietą. Muszę wam powiedzieć, że spodobała mi się ta moja rozwiązłość Po prostu Kocham mężczyzn.
To jest znak czasów taki skrzywiony poglądNic w tym kraju mnie bardziej nie denerwuje niż Polskie kobiety tego typu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dawno nie czytałam tak porąbanych komentarzy. Autorka tego artykułu dosłownie na kilka sekund pokazała się w bieliźnie. To rolka z insta, dużo osób takie dodaje. Spójrzcie na te komentarze. Są chore. I w Polsce niestety nadal jest dużo kobiet które macha rękami na to co robią faceci. A drugą kobietę utopi w lyzce wody, umoralnia i obgada. Życzę takim idiotkom wszystkiego co najgorsze, bez odbioru.
Wiesz czemu tak jest? Bo niektóre Polki są pierdolnięte i pruderyjne do granic możliwości. I one zostały wychowane w taki sposób że mają się zawsze szanować i piorą mózgi innym kobietom. Mam dość tych nienawidzących innych kobiet szmat. One są straszne.Dzisiaj gdy jestem starszą kobietą nie przejmuję się już zdaniem i opinią na mój temat. Tego jak wyglądam, czy ubieram się wyzywająco, z kim chodzę do łóżka nie powinno nikogo interesować. Owszem mam wscibskie sąsiadki, które na początku mnie cholernie irytowały mówiąc o mnie, że jestem dziwką i jestem łatwa. Dzisiaj mijam je na klatce schodowej czy osiedlu z szyderczym uśmiechem na twarzy. Uprawiam sex z kim chce i kiedy chce. Kocham eksperymentować i spełniać swoje wszystkie fantazję i zachcianki erotyczne. Mężczyźni stali się moją największą pasją. Nie jestem już w stanie policzyć z iloma facetami spałam. Myślę, że przemawia za mną ogromne doświadczenie łóżkowe co czyni mnie wyjątkową i wyzwoloną kobietą. Muszę wam powiedzieć, że spodobała mi się ta moja rozwiązłość Po prostu Kocham mężczyzn.
Brawo za tak odważne wypowiedziDzisiaj gdy jestem starszą kobietą nie przejmuję się już zdaniem i opinią na mój temat. Tego jak wyglądam, czy ubieram się wyzywająco, z kim chodzę do łóżka nie powinno nikogo interesować. Owszem mam wscibskie sąsiadki, które na początku mnie cholernie irytowały mówiąc o mnie, że jestem dziwką i jestem łatwa. Dzisiaj mijam je na klatce schodowej czy osiedlu z szyderczym uśmiechem na twarzy. Uprawiam sex z kim chce i kiedy chce. Kocham eksperymentować i spełniać swoje wszystkie fantazję i zachcianki erotyczne. Mężczyźni stali się moją największą pasją. Nie jestem już w stanie policzyć z iloma facetami spałam. Myślę, że przemawia za mną ogromne doświadczenie łóżkowe co czyni mnie wyjątkową i wyzwoloną kobietą. Muszę wam powiedzieć, że spodobała mi się ta moja rozwiązłość Po prostu Kocham mężczyzn.
Gdzie ja mam skrzywiony pogląd? Znak czasów czy może zacofanie?To jest znak czasów taki skrzywiony pogląd
Trzeba korzystać z życiaGdzie ja mam skrzywiony pogląd? Znak czasów czy może zacofanie?