• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy hetero pozostaje hetero

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Jako faceta biseksualnego ciekawi mnie pewien wątek w relacjach męsko-męskich...

Czy zdarzyło się wam Panowie, że z jakimś mężczyzną mieliście taki moment, kiedy relacja nabrała momentalnie homoerotycznego zabarwienia - i postanowiliście zrezygnować z przeginania pały, pozostać przy relacjach straight kolegów?

Ostatnio nieraz mnie tak toczą się nowe znajomości z nowymi kumplami i przyznam, że jest to pewna ulga, jak się wyklucza takie napięcia. Bo np. bardziej zależy mnie/ nam na koleżeństwie, przyjaźni, i przez to może nawet bardziej czujemy się ze sobą związani?

Na razie taki eksperyment u mnie trwa, ciekaw jestem, jak to czują inne chłopaki, zwłaszcza hetero/ bi.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
tak ale jak ją namówić na ten pierwszy raz.
ja swoją żonkę namawiałem aby spróbowała ale nic z tego nie wyszło.
Ty jej nie przekonasz, inna kobieta tylko może to zrobić. Co do tematu to mnie brzydzi, gdy widzę dwóch calujacych się facetów, po prostu nie. Jednak gdy pomyślę, że moja kobieta robiła by mi laskę z jakimś małolatem w duecie wymieniając się z nim pocałunkami i przy okazji moją spermą. No to już w spodniach czuję coś innego. Granica między Bi a hetero nie jest sztywną granicą.

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
Ty jej nie przekonasz, inna kobieta tylko może to zrobić.
niestety innej kobiecie też odmówiła.
może dlatego że ta namawiająca ją kobieta była zbyt blisko wspólnych znajomych i bała się żeby ten fakt nie rozniósł się wśród towarzystwa.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
niestety innej kobiecie też odmówiła.
może dlatego że ta namawiająca ją kobieta była zbyt blisko wspólnych znajomych i bała się żeby ten fakt nie rozniósł się wśród towarzystwa.
To też jest wielka bariera, wstyd w środowisku. Najlepiej takie działania z obcymi, których być może więcej nie spotka. Chociaż moja żona lizała się kilkukrotnie z przyjaciółką, ale to wieloletnia znajomość i zaufanie.

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
masz całkowitą rację.
mojej za pierwszym razem proponowała jej koleżanka z pracy.
może to też było przeszkodą.
pewnie bała się, że może to roznieść się wśród towarzystwa.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry