Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Podobno grubość ważniejsza aczkolwiek każda kobieta ma inne zdanie. Patrząc od strony faceta myślę że nie wielkość czy grubość ma decydujące znaczenie a umiejętności podniecenia kobiety jak i umiejętności podczas sexu
Panowie, czy myślicie, że jak kobieta zapewnia, że z centrymetrami jest wszystko w porządku, to rzeczywiście tak jest? Czy może nie chce wpędzać w kompleksy?
Panowie, czy myślicie, że jak kobieta zapewnia, że z centrymetrami jest wszystko w porządku, to rzeczywiście tak jest? Czy może nie chce wpędzać w kompleksy?
Z doswiadczenia wam rzekne ze srednie kutasy sa lepsze od tych wielkich. Do tej pory raz uslyszalem ze mam wspaniale palisko, ale ona miala orgazmy dopochwowe i krzyczala jak opetana kiedy dochodzila. Eh dalej wspominam z rozrzewnieniem, pozdro Sandra! Ale np moja zona czesto mi sugeruje ze powinienem sobie zmniejszyc. Tez ma z deklem… no ale na anal nie mam co liczyc
Takze ci co macie 15cm - jest git. Krzywdy nie zrobicie a i w dupe wejdzie
Do tej pory raz uslyszalem ze mam wspaniale palisko, ale ona miala orgazmy dopochwowe i krzyczala jak opetana kiedy dochodzila. Eh dalej wspominam z rozrzewnieniem, pozdro Sandra!
Rozmawiałem w kilkoma kolegami i każdy z nas ma wspomnienie dziewczyny która była świetna w łóżku i nie tylko, każdy z nas za nią tęskni i każdemu z nas taki cudowny związek się rozpadł. Ot ciekawostka.
Rozmawiałem w kilkoma kolegami i każdy z nas ma wspomnienie dziewczyny która była świetna w łóżku i nie tylko, każdy z nas za nią tęskni i każdemu z nas taki cudowny związek się rozpadł. Ot ciekawostka.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.