Tylko nie wiem czy to nie mit miejski. Dla nas rozbierany poker to już myśleliśmy, że niewiadomo co robimy.Słyszałam o słoneczku
U nas była jedna koleżanka która lubiła łodziki,i każdemu po kolei robiła aż do spustu .Wstydziliśmy się dlatego każdy szedł po kolei za garażamiTylko nie wiem czy to nie mit miejski. Dla nas rozbierany poker to już myśleliśmy, że niewiadomo co robimy.
Jednym słowem jest co wspominać. Same zabawy bardziej nas nakręcały aniżeli były sednem.U nas była jedna koleżanka która lubiła łodziki,i każdemu po kolei robiła aż do spustu .Wstydziliśmy się dlatego każdy szedł po kolei za garażami
No każdy się jakoś kontrolował ,ale z opowieści wiem że starsze chłopaki brali wszystkoJednym słowem jest co wspominać. Same zabawy bardziej nas nakręcały aniżeli były sednem.
Obrzydliwe.U nas była jedna koleżanka która lubiła łodziki,i każdemu po kolei robiła aż do spustu .Wstydziliśmy się dlatego każdy szedł po kolei za garażami
To był żart oczywiście ,nie kazdemuObrzydliwe.
Taka koleżanka to skarbU nas była jedna koleżanka która lubiła łodziki,i każdemu po kolei robiła aż do spustu .Wstydziliśmy się dlatego każdy szedł po kolei za garażami
Też powtórzę, obrzydliwe...Taka koleżanka to skarb
Ja takiej co pol wioski ja przeleciało to bym nie chciał.Taka koleżanka to skarb
Chętnie wziąłbym udział w takiej zabawieZgadywanki
minimum dwie dziewczyny i jeden chłopak był potrzebny (im więcej dziewczyn tym lepiej)
Chłopak ma zawiazane oczy i sobie siedzi albo lezy. Jedna z dziewczyn podchodzi i przez 5 minut mu lize fiutka (albo bierze do buzi cały). Po 5 sekundach chłopka musi zgadnąć która to była.
Później graliśmy na punkty i z przedłużaniem czasu - jak chłopak zgadywał to każde kolejne lizanie trwało 5 sekund dłużej. jak sie pomylił to znowu wracało do 5 sekund.
wiadomo że przy dwóch dziewczynach gorsza jest zabawa, ale też dawało radę
ChciałbymZgadywanki
minimum dwie dziewczyny i jeden chłopak był potrzebny (im więcej dziewczyn tym lepiej)
Chłopak ma zawiazane oczy i sobie siedzi albo lezy. Jedna z dziewczyn podchodzi i przez 5 minut mu lize fiutka (albo bierze do buzi cały). Po 5 sekundach chłopka musi zgadnąć która to była.
Później graliśmy na punkty i z przedłużaniem czasu - jak chłopak zgadywał to każde kolejne lizanie trwało 5 sekund dłużej. jak sie pomylił to znowu wracało do 5 sekund.
wiadomo że przy dwóch dziewczynach gorsza jest zabawa, ale też dawało radę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 36 | |
B | Głupie, śmieszne akcje jakie zrobiliście | Poza tematem | 1 | |
A | Jakie lubicie slowa partnera podczas sexu ? | Seks | 21 | |
A | Bułka czy motylek? Jakie cipki lubicie? | Poza tematem | 25 | |
B | Jakie macie zabawki erotyczne? | Seks fotki i filmy | 121 |