Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
U mnie do sexu czy gry wstępnej to czarne błyszczeć rajstopy z sexy body. Uwielbiam patrzeć na nogi i tyłek w nich oraz klepać i dotykać pośladki. Kobiece nogi i tyłek w tak obcisłych czarnych rajstopach wyglądają mega ładnie, zgrabnie icsexy. A dotykanie tyłka i nóg to już kwintesencja
Tak na wyjście
*Czarne błyszczeć rajstopy, fajne body i spódniczka opcisla
*Czarne/cieliste rajstopy i obcisła sukienka z mega rozcięciami na boku
*Czarne błyszczeć rajstopy i jakaś fajna sukienka
u mnie podobnie, moj ulubiony zestaw to obcisle jasne jeasny, obcisla koszulka- biala, ale tez np krwista czerwen albo jakies zyraste kolory tez bardzo moga byc. Inny zestaw to obcisle biale przeswitujace spodnie pokazujace majteczki, do tego bluzka na ramiaczach najlepiej z dekoltem z tylu i przodu. No i dla mnie jako maniaka stopek- klapeczki/szpileczki odslaniajace stopki
U facetów, może to zabrzmi bardzo infantylnie, ale garnitur, dobrze skrojony z ładną poszetką, z z casualu skórzana kurtka, pod nią fajny tshirt z długim rękawem dopasowane jeansy i buciory militarne
U facetów, może to zabrzmi bardzo infantylnie, ale garnitur, dobrze skrojony z ładną poszetką, z z casualu skórzana kurtka, pod nią fajny tshirt z długim rękawem dopasowane jeansy i buciory militarne
Sexy Spódniczka z body/sexy obcisła sukienka do tego czarne błyszczące rajstopy i szpilki. Też myślę, że dość klasycznie jak na mężczyznę. Jestem ciekaw jak to widzą kobiety 🫣
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.