Stosuję tabletki, a jak zdarzyło mi się iść do łózka z nowym partnerem dodatkowo prezerwatywy.
U nas z żoną się sprawdza. Przez kilka lat stosowaliśmy tą metodę i nas nie zawiodła. Kiedy tylko zdecydowaliśmy się na dziecko, to przy pierwszej próbie od razu sukces - nawet nie spodziewaliśmy się, że pójdzie tak łatwo. Tylko przy tym sposobie trzeba mieć zaufanie do siebie, facet musi umieć się całkowicie kontrolować i trzeba mieć też na uwadze, że istnieje większa szansa na zapłodnienie w porównaniu z innymi metodami.Stosunek przerywany to nie sposób na zabezpieczenie
Pewnie dotyczy dłuższych związków. I to bardziej na zasadzie: nie chcemy, ale jak coś z tego wyjdzie to przeżyjemy . Przynajmniej u nas tak było.Ciekawe, ze stosunek przerywany ma az 21%
Gumka to ostateczność. Wszelkie wkładki, tabsy działały na mnie zmniejszeniem libido- bo coś we mnie obcego jest. Spontan i zaufanie do partnera. Spust na pupę albo brzuch. Zależy od pozycji finiszu.Niestey ale sie zgodze. Te wszystkie gumki, piguły i inne o kant doopy rozbic
Seks powinien byc spontaniczny i zywiołowy, ale niestety czesto taki nie jest....
No chyba ze sie planuje powiekszenie rodziny i ma zaufanego partnera. Wtedy to raj na ziemi
U mnie to samo, czasem dochodzi spust na piersiGumka to ostateczność. Wszelkie wkładki, tabsy działały na mnie zmniejszeniem libido- bo coś we mnie obcego jest. Spontan i zaufanie do partnera. Spust na pupę albo brzuch. Zależy od pozycji finiszu.
U mnie dodatkowo na włosy, newralgiczny punkt kobiety i wcale nie ukrywam, ze jest to wisienka na moim spermowym torcieU mnie to samo, czasem dochodzi spust na piersi
zgadłeś ale jakoś rok czasu i nic.. więc korzystam ile mogę.. bez gumek czysta frajdaPlanujecie powiększenie rodziny?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Jakie środki antykoncepcyjne stosujesz? Ankieta | Antykoncepcja | 15 | |
P | Jakie filmy | Seks fotki i filmy | 4 | |
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 40 | |
B | Głupie, śmieszne akcje jakie zrobiliście | Poza tematem | 1 | |
E | Jakie zabawy erotyczne testowaliście za mlodu? | Seks | 29 |