• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie portale na erotyczne randki polecacie?

Mężczyzna

Mr. HideandSeek

Cichy Podglądacz
Erodate - Panuje tam cenzura, jeśli chodzi o wiadomości
Zbiornik.com - Portal ten od dłuższego czasu nie wprowadza nowych funkcji. Szata graficzna zbiornika jest nudna.
Datezone - Coś ostatnio serwis dodaje coś nowego, warto to zobaczyć.

A

Anika

Guest
Gadu gadu to bardziej komunikator z epoki dinozaurów niz portal
tongue2.gif

Marekcyberski

Cichy Podglądacz
Basiu, gadu gadu ostatnio trochę zmieniło swój charakter. Jest opcja losowania rozmówcy i można wykorzystać to jak tinder trochę. Poznałem kilka ciekawych "koleżanek" ;)

Mężczyzna

jamesoon

Erotoman
Pewnie w celu żeby sobie zamówić zakupy z Tesco online.... Sorry musiałem, kurde chłopie twoje niektóre pytania czy wypowiedzi są.....

B

Basia

Guest
Basiu, gadu gadu ostatnio trochę zmieniło swój charakter. Jest opcja losowania rozmówcy i można wykorzystać to jak tinder trochę. Poznałem kilka ciekawych "koleżanek" ;)

prawdę mówiąc ja jestem zacofana nadal używam jak komunikatora
losowanie to zazwyczaj napaleni faceci którzy na dzień dobry pytają czy już wskakujesz mu do łózka czy za 5 minut. Oczywiście po odmowie idzie od razu obrażanie.