GreguPopieram Gregu
GreguPopieram Gregu
Greguale mi to zapachniało twarzami 50 -cioma ... Podoba mi się to określenie - Pomieszczenie jak w korporacyjnych "stajniach"... Jako stara koniara zapewne wiesz że do konia od tyłu się nie podchodzi bo jak ci wydymi to lecisz na maksa
Ale nie czepiam się tylko jak te biedne aplikanty zaczną tarmosić napletki to smród będzie aż do boksu naczelnej klaczy
Dobra sorki ja się nie powinnam wypowiadać
![]()
Ooooo to jest toO miłym torturowaniu mężczyzny przez 2 kobiety![]()
Obrzezanie chyba wystarczy.........nie idzmy dalej...brrr.Jakiś zabieg medyczny na penisie najlepiej trochę krwi też.
Obrzezanie jest albo z powodów medycznych, estetycznych lub religijnych.Obrzezanie chyba wystarczy.........nie idzmy dalej...brrr.Ale to chyba nie medyczne- fachowcy do dzieła!
![]()
Kilka osób na SF ogłasza się, że pisze opowiadania na zlecenie,tyle że na zlecenie znaczy za pieniądze a Ty chyba chcesz za friko.Moim zdaniem będzie ciężko,bo raz, że temat opowiadania musi komuś podpasować i musi się ten ktoś w klimatach "adwokackich"dobrze czuć.Ponownie proszę. Kancelaria adwokacka, szefowa wchodzi do biura kołysząc biodrami, czerwone szpilki, czarneponczochy, krótka spódniczka. Siada za swoim biuekiem , zakłada nogę na nogę, odsłania fragment maiteczek. Czterech aplikantów przed jej biurkiem ..........itd., itd...No niech ktos to przytuli i cos ztym zrobi. Ja nie umnem, proszę!!Aha i widac kawałek nagiego uda pomiedzy paskiem do pończoch i majteczkami, abo cus takiego
![]()
Przeżyłem kiedyś taki trójkąt z tą różnicą że ja byłem chłopakiem 53 letniej Pani i Ona zaprosiła do nas nastoletnią dziewczynę. Może kiedyś jak znajdę czas i chęci to opiszę tutaj bo było to jedno z najlepszych przeżyć jakie mnie w życiu spotkałyTrójkąt 52 letniej kobiety z około dwudziestoletnią dziewczyną i jej chłopakiem![]()
Rozwódka ze studentką łapczywie pieszczą ci penisa ;-)Przeżyłem kiedyś taki trójkąt z tą różnicą że ja byłem chłopakiem 53 letniej Pani i Ona zaprosiła do nas nastoletnią dziewczynę. Może kiedyś jak znajdę czas i chęci to opiszę tutaj bo było to jedno z najlepszych przeżyć jakie mnie w życiu spotkały![]()
Było i takRozwódka ze studentką łapczywie pieszczą ci penisa ;-)
Zastanawiam się czy taki hardcore będzie dopuszczalny przez forum? Chętnie bym coś nabazgrał w klimacieJa chętnie bym przeczytała takie brutalniejsze opowiadanie. Może coś ala gwałt przez troje mężczyzn, gdzie dziewczyna-lekko-nimfomanka jest traktowana ostro. Na początku nie chce, ale potem jej się zaczyna podobać, a na końcu sama prosi aby traktowali ją jak szmatę.
Byle czytelnie i w jezyku polskim, przedtem zapoznaj się z działem opowiadania i zasady ich publikowaniaZastanawiam się czy taki hardcore będzie dopuszczalny przez forum? Chętnie bym coś nabazgrał w klimacie