a teraz kochanie niespodzianka dla Ciebie. załatwiłem CI w końcu gówniarza, ale słuchaj mnie co masz robić. ściągnij mu majtki i zoabcz jak stoi jak widzi taką osiedlową cichodajkę. weź mu to ryja i zacznij walić ręką. opowiadaj przy tym dokładniej jak przed chwilą dałaś mi dupy, a potem swojemu siostrzeńcowi.
tak jest, opowiadaj mu jak chodzisz do niego i molestujesz. jak ciągniesz mu kutasa od kiedy zobaczyłaś jak wali konia do cibie. tak jest łykaj wszystko.... i szybko postaw mu drugi raz. siadaj na łóżko i wypnij dupę. wyżej dziwko. o tak, dokładnie tak. poproś ładnie żeby najpierw wszedł w cipkę, a potem w pupę. niech rżnie Cię od tyłu a paluszkiem posuwa w odbyt...
w końcu masz swojego 18 latka dlatego dawaj mu dupy tak jak w swoich fantazjach. jak się sprawdzisz to przyjdzie ze swoimi braćmi. tak jest suko. jesteś idealnie przygotowana do tego żeby wypinać dupę młodym w hoteli, klubie i pracy. a teraz daj mu cycki co wymacania. niech założy sobie nogi na ramiona i posuwa cie cichodajko ściskając cycki. poproś go o spust na twarz. opowiedz ile kutasów potrafisz ciągnąć na raz.
podnieć go tym jak jak potrafisz mieć chcicę i jak lubisz być rżnięta. jak potrafi zadowolny być z ciebie ojciec z synem. jak czasem chciałabyś stanąć przy drodze jak tirówka. i teraz połykaj wszystko suko. wyliż mu do końca. to twoja nagroda.