• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie niegrzeczne słowa chcielibyście teraz usłyszeć?

Mężczyzna

rajstopkilubie

Cichy Podglądacz
"trzymaj nóżki razem, rozerwę Ci zaraz rajstopki, nie mogę, ale ciasna dupka, dawno tak dobrze mi nie było, nie krzycz tak, bo jeszcze ostrzej Cię wyrucham, zaraz dojdę"

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
nastaw mi tą zerżniętą dzisiaj w pracy dupę. od tyłu dokładnie tak jak robiłaś to przed chwilą swojemu siostrzeńcowi. i opowiadaj jak było jak go poczujesz w obu dziurach. rodzinna dziwka która obciąga każdemu który wali do niej konia. lubisz to suko? lubisz ich podniecać tym dekoltem? lubisz potem iść i pomagać im walić konia? komu ciągnęłaś suko, to prawda co mówi mój syn że jego 15-letniemu koledze a on dołączył na to żeby zalać ci ryja? skoro niedługo i jemu pociągniesz to ja może pójdę do córki i ją nauczę jak porządnie ciągnie jej kurewka-mamusia? wyżej dupę suko. jak będzie mało to zawołam młodego żeby zerżnał Ci usta. a spermą podzliisz się z Wiki, obie was będziemy posuwali na zmianę skoro tak to lubisz.