• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie męskie fotki są dla Was najlepsze? Pytanie o Wasz gust

Mężczyzna

ckross

Cichy Podglądacz
Co sprawia, że fotka faceta Wam się podoba i Was kręci?

Czy wolicie typowe rozbierane zdjęcia i zbliżenia na sprzęt, czy może jednak bardziej działa na Was sylwetka, fajne ciuchy albo jakieś konkretne detale?

Zastanawiam się, co tak naprawdę przyciąga Waszą uwagę i co lubicie oglądać.

Będę wdzięczny za opinie.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel

Czy wolicie typowe rozbierane zdjęcia i zbliżenia na sprzęt, czy może jednak bardziej działa na Was sylwetka, fajne ciuchy albo jakieś konkretne detale?

Powiem tak ,chociaż nie jestem kobietą.

Fotki z detalami,ale bez dokładnego detalu ,to coś co działa na wyobraźnię i kobiet. Więc lepiej nie pokazywać wszystkiego,ale możesz delikatnie podkreślić.

Druga ważna sprawa ,jak będziesz robił nawet zajebiście seksowna fote, a w tle będzie rozpierdol w pokoju,lub łazience,lub jakiś syf widoczny.
To od razu czar takiego zdjęcia pryska i zostaniesz skreślony.

To tak na szybko z mojej strony.
😉

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu

Najlepsze są fotki ze smakiem, które nie pokazują wszystkiego, coś tam jest w domyśle.
Moją ulubioną fotką mojego faceta jest jak jest oparty o ścianę, widać jego umięśnioną sylwetkę, zdjęcie robione jest w lustrze, czarno białe i przycięte tuż nad najpiękniejszym fiutem jakiego widziałam, a poniżej linii Vki, która mnie doprowadza do szaleństwa. Ta tajemniczość, niedopowiedzenie, powoduje jeszcze większy apetyt u mnie.
Lubię też fotkę w koszuli z podwiniętymi rękawami, widoczną dziarą i zegarkiem. To też mi robi coś z mózgiem, a teoretycznie jest to bardzo kulturalny zestaw ;)

Zgadzam się z przedmówcą, to wszystko musi być schludne, bo my się potrafimy rozproszyć bałaganem w tle.

Skłamałabym jakbym powiedziała, że nie lubię zdjęć jego kutasa, uwielbiam wręcz i czasem sama się domagam w trakcie dnia, np gdy pracuje. Ale to działa na tym poziomie bliskości. Fotka obcego gościa, jeśli nie jest artystycznie bosko dopracowana, nic nie da. A nawet jeśli jest dopracowana, to docenię wysiłek i uznam, że rzeczywiście ładna. Szybszego bicia serca z tego nie będzie.

Kobieta

Zalotka

Erotoman
Często zaglądam w dział kutasowy z czystej ciekawości, ale nie podniecam się nim. Do tego trzeba znacznie lepszej znajomości właściciela. Ale to do facetów często nie trafia i podsyłają fotki na priv. I Po co.

Kuszące zdjęcie twarzy skrytej mrokiem, męskiej dłoni, przedramienia, sześciopaka. To już potrafi ruszyć, dodatkowo coś mówi o człowieku. Dobre klaty też zawsze w cenie, a u nas ten temat leży i kwiczy 🤨
Więcej klat, mniej farfocli.

Mężczyzna

HarpMaster

Erotoman
Kuszące zdjęcie twarzy skrytej mrokiem, męskiej dłoni, przedramienia, sześciopaka. To już potrafi ruszyć, dodatkowo coś mówi o człowieku. Dobre klaty też zawsze w cenie, a u nas ten temat leży i kwiczy 🤨
Więcej klat, mniej farfocli.
....i dlatego ja nie zamieszczam swoich "self-fotek" :) Szanuję Wasz zmysł estetyczny i gusta.

Kobieta

missprostitute

Seks Praktykant
A ja lubię zdjęcia kutasów. Podniecają mnie często. ALE… zanim moją skrzynkę zaleje lawina przypadkowych dickpicków, dodam, że takie zdjęcia muszą być estetyczne, bez zooma, z detalami typu ładna bielizna, dłoń, umięśnione uda. Dostałam ostatnio takie zdjęcie, które mogłabym sobie z powodzeniem oprawić w ramę i powiesić nad łóżkiem w sypialni, a na nim po prostu jest kutas. Ale pod odpowiednim kątem, ładnie doświetlony, śliczny, no nogi się same rozkładają patrząc na niego 😇

Mam też dużą słabość do zdjęć kutasów uwięzionych w spodniach/bokserkach, zdjeć z wyeksponowaną linią V i zdjęć klaty z widocznymi ustami. 🥹 No i ładne dłonie też zawsze mnie poruszają dogłębnie.

Mężczyzna

cryo

Cichy Podglądacz
A ja lubię zdjęcia kutasów. Podniecają mnie często. ALE… zanim moją skrzynkę zaleje lawina przypadkowych dickpicków, dodam, że takie zdjęcia muszą być estetyczne, bez zooma, z detalami typu ładna bielizna, dłoń, umięśnione uda. Dostałam ostatnio takie zdjęcie, które mogłabym sobie z powodzeniem oprawić w ramę i powiesić nad łóżkiem w sypialni, a na nim po prostu jest kutas. Ale pod odpowiednim kątem, ładnie doświetlony, śliczny, no nogi się same rozkładają patrząc na niego 😇

Mam też dużą słabość do zdjęć kutasów uwięzionych w spodniach/bokserkach, zdjeć z wyeksponowaną linią V i zdjęć klaty z widocznymi ustami. 🥹 No i ładne dłonie też zawsze mnie poruszają dogłębnie.
Dobrze przeczytać takie rzeczy - apeluję do reszty facetów żeby zajrzeli na ten thread i poczytali na co tak naprawdę kobiety zwracają uwagę :)

Kobieta

Hania20

Cichy Podglądacz

Mnie nie podniecają, ale też zerkam z ciekawości. Za to wolę takie jak opisane tutaj niż większość tego co widzimy w odpowiednim wątku.

Kobieta

Marysia1998

Nowicjusz
Nie będę oryginalna, bo prawdopodobnie powielę to, co mówiły moje przedmówczynie.
Po pierwsze, znajomość „właściciela” i obowiązkowo musi być jakaś chemia. Samo zdjęcie, nawet najładniejsze, nie zadziała na mnie, jesli nie czuje żadnego pragnienia do drugiej osoby.
Schludność zdjęcia-nie wiem, czy jest sens cokolwiek dodawać.
Nie mam typowej pozy, ulubionego kadru, wymagań. Lubię czasem zapytać o jakieś konkretne zdjęcie, lubię jak dane zdjęcie jest tylko dla mnie, zdecydowanie wolę na „świeżo”, niż z galerii.

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Mam też dużą słabość do zdjęć kutasów uwięzionych w spodniach/bokserkach
Czyli jak wrzucę fotkę w takim stylu, to jest szansa, że ci się spodoba?
i98kufk.jpeg

Kobieta

Nika_in_Wonderland

Cichy Podglądacz

Podzielam gust koleżanki co do kutasów. Mogą być trochę schowane albo dumnie wyeksponowane ale niech będą estetyczne.

Nie działają na mnie zdjęcia klaty, zarosty, tatuaże, zdjęcia z siłowni i sportowy vibe.

Za to doceniam zbliżenia na umięśnione nogi i kadry pokazujące mocne pośladki 🫠