• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie męskie fotki są dla Was najlepsze? Pytanie o Wasz gust

Mężczyzna

ckross

Cichy Podglądacz
Co sprawia, że fotka faceta Wam się podoba i Was kręci?

Czy wolicie typowe rozbierane zdjęcia i zbliżenia na sprzęt, czy może jednak bardziej działa na Was sylwetka, fajne ciuchy albo jakieś konkretne detale?

Zastanawiam się, co tak naprawdę przyciąga Waszą uwagę i co lubicie oglądać.

Będę wdzięczny za opinie.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel

Czy wolicie typowe rozbierane zdjęcia i zbliżenia na sprzęt, czy może jednak bardziej działa na Was sylwetka, fajne ciuchy albo jakieś konkretne detale?

Powiem tak ,chociaż nie jestem kobietą.

Fotki z detalami,ale bez dokładnego detalu ,to coś co działa na wyobraźnię i kobiet. Więc lepiej nie pokazywać wszystkiego,ale możesz delikatnie podkreślić.

Druga ważna sprawa ,jak będziesz robił nawet zajebiście seksowna fote, a w tle będzie rozpierdol w pokoju,lub łazience,lub jakiś syf widoczny.
To od razu czar takiego zdjęcia pryska i zostaniesz skreślony.

To tak na szybko z mojej strony.
😉

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu

Najlepsze są fotki ze smakiem, które nie pokazują wszystkiego, coś tam jest w domyśle.
Moją ulubioną fotką mojego faceta jest jak jest oparty o ścianę, widać jego umięśnioną sylwetkę, zdjęcie robione jest w lustrze, czarno białe i przycięte tuż nad najpiękniejszym fiutem jakiego widziałam, a poniżej linii Vki, która mnie doprowadza do szaleństwa. Ta tajemniczość, niedopowiedzenie, powoduje jeszcze większy apetyt u mnie.
Lubię też fotkę w koszuli z podwiniętymi rękawami, widoczną dziarą i zegarkiem. To też mi robi coś z mózgiem, a teoretycznie jest to bardzo kulturalny zestaw ;)

Zgadzam się z przedmówcą, to wszystko musi być schludne, bo my się potrafimy rozproszyć bałaganem w tle.

Skłamałabym jakbym powiedziała, że nie lubię zdjęć jego kutasa, uwielbiam wręcz i czasem sama się domagam w trakcie dnia, np gdy pracuje. Ale to działa na tym poziomie bliskości. Fotka obcego gościa, jeśli nie jest artystycznie bosko dopracowana, nic nie da. A nawet jeśli jest dopracowana, to docenię wysiłek i uznam, że rzeczywiście ładna. Szybszego bicia serca z tego nie będzie.

Kobieta

Zalotka

Erotoman
Często zaglądam w dział kutasowy z czystej ciekawości, ale nie podniecam się nim. Do tego trzeba znacznie lepszej znajomości właściciela. Ale to do facetów często nie trafia i podsyłają fotki na priv. I Po co.

Kuszące zdjęcie twarzy skrytej mrokiem, męskiej dłoni, przedramienia, sześciopaka. To już potrafi ruszyć, dodatkowo coś mówi o człowieku. Dobre klaty też zawsze w cenie, a u nas ten temat leży i kwiczy 🤨
Więcej klat, mniej farfocli.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Kuszące zdjęcie twarzy skrytej mrokiem, męskiej dłoni, przedramienia, sześciopaka. To już potrafi ruszyć, dodatkowo coś mówi o człowieku. Dobre klaty też zawsze w cenie, a u nas ten temat leży i kwiczy 🤨
Więcej klat, mniej farfocli.
....i dlatego ja nie zamieszczam swoich "self-fotek" :) Szanuję Wasz zmysł estetyczny i gusta.