• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jakie macie kutasy??

Mężczyzna

G.......

Seks Praktykant
Mi bardziej chodzi jak wy to widzicie, czy zawariowalam czy on przesadza ze przecietny czy to zeczywiscie kawal sprzeciku( bo robi naprawde cuda)
Wielki. Moj ma 18cm jest gruby żylasty i wygiety do góry. Kiedys chcialem go chirurgicznie powiekszyc bo dla mnie byl za maly a kobiety twierdzily inaczej. Od 4 lat przez jedna kobiete sadze ze jest duży bo ma problem z glebokim gardlem jak w pelni stoi i lubi go brac gdy jest taki prosty w polowie twardy. Wiec jak Twoj ma 21 to ja mu zazdroszczę

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Witam, chciala bym zapytac jakie macie kutasy?? I czy dla was sa duze czy uwazacie ze sa srednie. Poniewaz moj maz ma 21 /22cm grubego i zylastego no i 17cm obwodu, a on uwaza go za przecietniaka....a ja poprostu az wariuje na jego punkcie(kutasa)
No to zle on uważa xD

Ja nie mierzę się jakos przesadnie. Wiem, że nie mam na pewno małego i że w max osiągach (nie jestem pewien, czy je osiągnąłęm już xD ) mogę mieć go długiego na 20.5cm i szerokiego na 14.5cm. To sporo daje, ale nie uważam się za nie wiem jak obdarzonego, tak xl. I ładny kształt, jedyne na co moge narzekać, to nieprędko schodząca skorka, ale stulejki brak i w sumie dzieki napletkowi przyjemniej mi się masturbuje. Walę jedną lub obiema rękami. Stoi mi pod kątem 180 stopni xD

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
No to zle on uważa xD

Ja nie mierzę się jakos przesadnie. Wiem, że nie mam na pewno małego i że w max osiągach (nie jestem pewien, czy je osiągnąłęm już xD ) mogę mieć go długiego na 20.5cm i szerokiego na 14.5cm. To sporo daje, ale nie uważam się za nie wiem jak obdarzonego, tak xl. I ładny kształt, jedyne na co moge narzekać, to nieprędko schodząca skorka, ale stulejki brak i w sumie dzieki napletkowi przyjemniej mi się masturbuje. Walę jedną lub obiema rękami. Stoi mi pod kątem 180 stopni xD
Ja bym powiedział że raczej masz xxl