• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie macie fantazje Bi?

Mężczyzna

Tommii

Cichy Podglądacz
Zadecydowanie przyłączam się do tego….👄
Nachylam się i dotykam delikatnie kutasa języczkiem. Robię na nim kółka i otulam go ustami 🫦 Zaczynam nimi pracować, a dłonią pieszczę jajeczka. Wyjmuję go z ust i zjeżdżam językiem do ogolonych kulek. Liże je trzymając je w dłoni, a nawilżonym paluszkiem drugiej ręki zaczynam pieścić dupkę. Wkładam z powrotem kutasa w usta, a paluszkiem nasiąkam na smak, który pięknie się otwiera pod jego naporem. Wpuszcza mnie do środka, a wyczuwając prostatę pieszczę ją. Dołączam drugi paluszek i zaczynam szybciej pracować dłonią. Penis jest mega napęczniały, główka bordowa i czekam na wystrzał

Mężczyzna

tomix

Cichy Podglądacz
Ogólnie jestem facetem którego ciągną tylko kobiety, ogromnie mnie podnieca żona, jest dla mnie idealna i tylko gdy ją widzę zawsze mam ochotę na nią, ale jakiś czas temu jakoś mnie naszło, że chciałbym spróbować czegoś nowego… kupiłem masażer prostaty , pierwszy raz był fajny ale spodziewałem się czegoś lepszego , natomiast kolejne już petarda, uwielbiam się wymasować pożądanie od środka, wiem gdzie idealnie znajduje sie mój czuły punkt i nat bez masturbacji zawsze dochodzę 😁 i po takich zabawach ostatnio fantazja ze chciałbym spróbować zrobić loda , ale też żeby mi facet zrobił , lecz raczej tego nie spełnię

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
Ogólnie jestem facetem którego ciągną tylko kobiety, ogromnie mnie podnieca żona, jest dla mnie idealna i tylko gdy ją widzę zawsze mam ochotę na nią, ale jakiś czas temu jakoś mnie naszło, że chciałbym spróbować czegoś nowego… kupiłem masażer prostaty , pierwszy raz był fajny ale spodziewałem się czegoś lepszego , natomiast kolejne już petarda, uwielbiam się wymasować pożądanie od środka, wiem gdzie idealnie znajduje sie mój czuły punkt i nat bez masturbacji zawsze dochodzę 😁 i po takich zabawach ostatnio fantazja ze chciałbym spróbować zrobić loda , ale też żeby mi facet zrobił , lecz raczej tego nie spełnię
dlaczego tego nie spelnisz?

Mężczyzna

tomix

Cichy Podglądacz
Ogólnie gdybym miał wybór kobieta czy mężczyzna, wybrałbym kobietę, ale jakaś taka ciekawość 😁

Mężczyzna

tomix

Cichy Podglądacz
Bo najbardziej podniecają mnie kobiety i to ciało kobiety dla mnie jest idealne, lecz tak jak mówiłem trochę mnie ciekawi cała zabawa z facetem, jak to jest obciągnąć 😁