• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie macie fantazje Bi?

Mężczyzna

Drake

Seks Praktykant
To po ciul włazisz, trollu.

Nigdy nie kręciły mnie wyobrażenia doświadczeń erotycznych z kimś sporo starszym ani z kimś siwym, szpakowatym itd. Rozumiem, że inni je mają, ale dla mnie starsi faceci są przeważnie nieapetyczni i nie potrzebuję też tego rodzaju dominacji 'z uwagi na wiek'. Starszy o rok kolega - o, to co innego!

Miśki - fujka. Nie czuję klimatu, że jakiś zapuszczony tłuscioch miałby się obijać o mnie wielkim bebzolem xD czy tam może ja szukać jakiejkolwiek części jego ciała w zwałach sadła. Bleh. Sorry panom z dużą nadwagą, ale no bądzmy szczerzy - warto o siebie zadbać... Mały brzuszek ujdzie. Tak samo jednak nigdy mnie nie kręciły otyłe kobiety, a mają one swoich wielbicieli, oj mają.

Za chudzi, za chude? Też nie. Po prostu normalna, zdrowa budowa.
Bo mogę Pączusiu.

Mężczyzna

Orihs

Cichy Podglądacz
Być może taki temat już był ale nie udało mi się go odkopać.

Ja takich fantazji mam kilka:
* Wspólna masturbacja w kilka osób
* Chciałbym spróbować zrobić loda wspólnie z kobietą.
* 69 z kumplem

Chętnie poznam Wasze fantazje.
Jedyne bi jakie uznaję, to trójkąt z dwiema bi kobietami xD

Mężczyzna

Art1008

Cichy Podglądacz
Być może taki temat już był ale nie udało mi się go odkopać.

Ja takich fantazji mam kilka:
* Wspólna masturbacja w kilka osób
* Chciałbym spróbować zrobić loda wspólnie z kobietą.
* 69 z kumplem

Chętnie poznam Wasze fantazje.
spróbować zrobić loda wspólnie z kobietą
Trójkąt, gdzie ja będę uległy zadowolić i kobietę i faceta

Mężczyzna

caricia

Cichy Podglądacz
Ja normalny facet po 40, chyba Bi jeśli mam fantazje o której dalej napiszę. Nie mam żadnych doświadczeń z mężczyznami, nie interesowało mnie to wcale do ubiegłego roku.. Wtedy coś się zmieniło i pojawiły się fantazje o seksie z facetem. Mam jedną totalnie zboczoną i odjechaną fantazję w której co kilka tygodni, na parę godzin i oddaję się starszemu facetowi po 50, masywnemu miśkowi z obfitym owłosieniem. Zostaję jego dyskretnym, uległym kochankiem i uczniem, a on nauczycielem który powoli i cierpliwie przyucza jak najlepiej spełniać jego seksualne potrzeby, ale dba też aby dać mi tyle rozkoszy abym czekał z niecierpliwością na następną schadzkę. Wyobrażam sobie to tak że on siedzi wygodnie nagi w fotelu, ja również nagi, ubrany tylko w koronkowe damskie pończochy stoję przed nim gotowy by oddać kontrole i zostać posłuszną suczką na czas spotkania. Pan wydaje polecenie abym ukląkł i zajął się jego pałą, jeśli się postaram to w nagrodę rozdziewiczy mnie analnie. Spełniam polecenie i na kolanach aktywnie zajmuje się jego ptakiem i jajami, długo i namiętnie. Ssam, obciągam, pieszczę, liżę, staram się wziąć całego kutasa w usta aż po jaja, posłusznie spełniam polecenia aż Pan przejmuje ster, kładzie ciężką dłoń na mojej głowie i sam nadaje tempo dalszej zabawie. Podnieca mnie uczucie oddania pełnej kontroli swemu Panu, posłusznie spełniam jego życzenia, pieszczę go tak aby miał jak największa przyjemność, aż do momentu gdy wyjmuje twardą pałę z moich ust i tryska na twarz. Patrzę mu bezwstydnie prosto w oczy klęcząc przed nim z twarzą pokrytą ciepłym nasieniem i oczekuję na nagrodę. Kiwa głowo pozwalająco, a ja biegnę do łazienki się obmyć i przygotować. Wracam po chwili i znów przed nim klękam chwytając ustami za jego interes, staram się szybko stanął na baczność. Gdy jest już znów twardy i wielki, posłusznie klękam na łóżku, pochylam ciało opierając się na przedramionach, kładę głowę na pościeli i wypinam mocno pupę drżąc z podniecenia. Już od dłuższego czasu samodzielnie zabawiałem się z masażerem prostaty więc nie obawiałem się bólu. Jęczę z zadowolenia i rozkoszy kiedy nawilża, długo pieści językiem i palcami moją dziurkę. Czuję jak powoli wchodzi we mnie, ostrożnie i delikatnie wsuwa go głęboko aż po same jaja, jęczę z podniecenia i rozkoszy. Jego wielkie dłonie ściskają i miętoszą moje pośladki, wędrują przez plecy aby mocno uchwycić za kark. Powoli, rytmicznymi ruchami zacznie mnie dymać, najpierw powoli i delikatnie, potem coraz mocniej i szybciej nie żałując siarczystych klapsów w moje pośladki. Drżę i jęczę podniecenia i pożądania, czuję twardego kutasa wbijającego się już w pełnym galopie głęboko w mój tyłek, czuję że przekraczam granicę kiedy zalewa mnie fala ekstazy i rozkoszy w postaci gigantycznego orgazmu analnego. Mój Pan kończy chwile po mnie, czuję jak jego twardy kutas pręży się i spina kiedy we mnie dochodzi. Potem chwila odpoczynku i zaczynamy od nowa aż starczy sił, mamy w końcu kilka godzin.
Co prawda (tak jak napisał ganymed), mi także nie wszystko pasuje w Twojej fantazji (ale to w końcu Twoja fantazja, Twój gust, wyobrażenia - szanuję to), ale fantastycznie opisałeś to spotkanie! (mam nadzieję że nie wspomagałeś się przy tym AI :) ). Czytam raz za razem i ciągle czuję rosnące podniecenie!... Dzięki Lobo1984oN ! Może kiedyś podrzucę filmik z sieci, który jest nieco zbliżony do Twojej fantazji, a który od dawna mnie nakręca (stopniowe uwodzenie w saunie młodszego chłopaka przez dojrzałego faceta, pierwsze pieszczoty i szybko rosnące, prężące się kutasy... ciąg dalszy oralnych pieszczot)

Mężczyzna

rajstopkilubie

Cichy Podglądacz
Coraz bardziej chodzi za mną taka fantazja, że starszy zadbany facet, przyjmuje mnie u siebie, ja jestem w samych rajstopach. Albo w rajstopach, spódniczce i szpilkach. Jestem jemu posłuszny robię, co tylko chce. Jest trochę brutalny. Najpierw ostro mu obciagam, później rzuca mnie na łóżko, tak że nogi opieram na podłodze, a tułów leży na łóżku i ostro we mnie analnie wjeżdża. W tej fantazji mogę do niego mówić jak tylko zechce np tatusiu, szefie, on też może mówić do mnie jak tylko chce. Moje nogi, dupa, usta są jego. Lubi też mnie całować, wkładać palce do moich ust, wyjmuje też parę rajstop i knebluje nimi moje usta. Jestem jego zabawką. Każe mi robić sobie footjob moimi nogami w rajstopach. Pierwszy raz średnio mi wychodzi to dostaje klapsy za to. Później obaj jesteśmy ostro spoceni, zalani spermą. Spotykamy się kilka razy, ubieram różne stroje i zawsze dla niego jestem uległy jak sługa.