Myślę że wzięłabym numer do tego pana taksówkarza![]()
Myslę ze pan taksowkarz staralby sie zebys dlugo wspominała ten kurs

Myślę że wzięłabym numer do tego pana taksówkarza![]()
Myslę ze pan taksowkarz staralby sie zebys dlugo wspominała ten kurs
Jak czesto bys kursowala?Myślę że wzięłabym numer do tego pana taksówkarza![]()
CodziennieJak czesto bys kursowala?![]()
Chyba dostalabyś... złotą kartęCodziennie
Liczyłabym na toChyba dostalabyś... złotą kartę
Dokad bys podróżowała?Liczyłabym na to
Na parkingDokad bys podruzowala?
W lesie?Na parking![]()
TakW lesie?
Zawsze mogłoby być " a mój golf albo stara bawarka idzie lepiej niż kabrio twojego Kochasia, ma czip i nowy wydech. Ruchasz się? "Produkuję np. rozbudowany opis fantazji jak jadę z kochankiem w kabrio, a wiatr mi rozwiewa na udach sukienkę, a zaraz za mną pierwszy wpis "żeby ktoś mnie wyruchał ostro w cipę marzę"![]()
Też zdarzało mi się fantazjować o gangbangu. Aż wstyd. Nigdy bym tego nie zrealizowała w życiu realnym.Marzy mi się gangbang.
Taki sensualny, w ciekawych okolicznościach przyrody lub w ciekawym kompleksie... Z Panem, który jest przewodnikiem, dla mnie, jego wiernej suki i innych samców którym odda mnie dla zabawy.
Też mam taką fantazje![]()
Fajnie byłoby tak... zatrzymać się w lesie
Niedługo będzie cieploTeż mam taką fantazjeNawet kiedyś coś robiłam na łonie natury. Parę razy...
Robić takie coś oczywiście ze stałym partnerem który wie że to seks i nie traktuje mnie jak zabawkę
![]()
Nie mam z kim a dla samej zabawy nie pójdę z nikim. W stałym związku wsumie tez nie wypada bo przecież później facet stwierdzi że się nie szanuje. I nie nadaję się do stałej relacji. No nie?Niedługo będzie cieplo![]()
Fajne ciało ma ta kobieta. Kształtne, płodne.Jak czesto bys kursowala?![]()
W stałym związku będziecie robili to co zechcecieNie mam z kim a dla samej zabawy nie pójdę z nikim. W stałym związku wsumie tez nie wypada bo przecież później facet stwierdzi że się nie szanuje. I nie nadaję się do stałej relacji. No nie?![]()
Marzenia są by je spełniać.Marzy mi się gangbang.
Taki sensualny, w ciekawych okolicznościach przyrody lub w ciekawym kompleksie... Z Panem, który jest przewodnikiem, dla mnie, jego wiernej suki i innych samców którym odda mnie dla zabawy.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Jakie macie fantazje | Fantazje erotyczne | 27 | |
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 239 | |
A | Dziewczyny jakie są Wasze fantazje seksualne ? | Seks | 16 | |
P | Jakie macie pamiątki.... | Seks | 1 | |
M | Jakie polecacie strony z anonsami erotycznymi? | Porady seksualne | 2 |