• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie fantazje mają kobiety erotyczne, ubiorowe czy miejsca

Kobieta

KatarzynaWWA90

Cichy Podglądacz
Od jakiegoś czasu mam fantazje aby mój podwładny,wziął mnie na biurku mojego gabinetu,ale nic z tego nie wyjdzie bo jest żonaty. 🥺

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Ja od zawsze fantazjuję o seksie z facetem, gdzie między nami są tak silne uczucia i emocje, że można je kroić nożem w powietrzu 🩷 wtedy nawet samo spojrzenie prosto w oczy sprawia, że mimowolnie robisz się mokra, bez żadnego dotyku, wystarcza sama obecnoś tej osoby. Z kimś takim każda aktywność seksualna jest jak zanurzanie mózgu w mieszance endorfin, dopamin i innych hormonów.

Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
Ja od zawsze fantazjuję o seksie z facetem, gdzie między nami są tak silne uczucia i emocje, że można je kroić nożem w powietrzu 🩷 wtedy nawet samo spojrzenie prosto w oczy sprawia, że mimowolnie robisz się mokra, bez żadnego dotyku, wystarcza sama obecnoś tej osoby. Z kimś takim każda aktywność seksualna jest jak zanurzanie mózgu w mieszance endorfin, dopamin i innych hormonów.
Bo sex rodzi sie w głowie.

Kobieta

Alesa

Cichy Podglądacz
Tyle odpowiadają na pytania i opisują swoje fantazje mężczyźni. A mnie zastanawia o czym myślą kobiety. Odpowiadacie proszę o czym marzycie ? Jaka macie fantazje erotyczna ? Jakie ubranie, przebranie czy dodatki podniecaja u facetów ? Jestem ciekaw czy kobiety też mają swoje brudne myśli czy to tylko mężczyźni a kobiety nie potrzebują nic 🫣🤔
Ja mam fantazje odnośnie jazdy taxi albo autobusem . Seks z nieznajomym .

Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
W czasie jazdy chcesz go masować?
3701521.gif