Marzy mi się gangbang.
Taki sensualny, w ciekawych okolicznościach przyrody lub w ciekawym kompleksie... Z Panem, który jest przewodnikiem, dla mnie, jego wiernej suki i innych samców którym odda mnie dla zabawy.
Ja od zawsze fantazjuję o seksie z facetem, gdzie między nami są tak silne uczucia i emocje, że można je kroić nożem w powietrzu 🩷 wtedy nawet samo spojrzenie prosto w oczy sprawia, że mimowolnie robisz się mokra, bez żadnego dotyku, wystarcza sama obecnoś tej osoby. Z kimś takim każda aktywność seksualna jest jak zanurzanie mózgu w mieszance endorfin, dopamin i innych hormonów.
Ja od zawsze fantazjuję o seksie z facetem, gdzie między nami są tak silne uczucia i emocje, że można je kroić nożem w powietrzu 🩷 wtedy nawet samo spojrzenie prosto w oczy sprawia, że mimowolnie robisz się mokra, bez żadnego dotyku, wystarcza sama obecnoś tej osoby. Z kimś takim każda aktywność seksualna jest jak zanurzanie mózgu w mieszance endorfin, dopamin i innych hormonów.
Tyle odpowiadają na pytania i opisują swoje fantazje mężczyźni. A mnie zastanawia o czym myślą kobiety. Odpowiadacie proszę o czym marzycie ? Jaka macie fantazje erotyczna ? Jakie ubranie, przebranie czy dodatki podniecaja u facetów ? Jestem ciekaw czy kobiety też mają swoje brudne myśli czy to tylko mężczyźni a kobiety nie potrzebują nic 🫣
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.