Więc lubie zabawić się analnie zwłaszcza pod prysznicem, mam taką półeczkę do siedzenia i zazwyczaj tam jest dildo na przyssawkę tylko że bardzo się wygina podczas skakania po nim :/ Z jakiego materiału najlepszy do takich zabaw?
Sex maszyna za 400zł? Dawaj linka, jak ja się rozglądałam to szły w grube tysiące, nawet te małe. Już nawet myślami ujęłam taką w domowym budżecieJa po pijaku kupiłem seks maszynę i nie żałuję wystarczy się położyć wygodnie albo usiąść odwrotnie na krześle z wypięta dupka o ona już sobie rżnie niby 400 zł ale w sumie warto było
Na allegro szukaj w wolnej chwili znajdę w historii. Nie jest to jakąś mega jakość i lat pewnie nie wytrzyma ale na moją dupkę w zupełności wystarczySex maszyna za 400zł? Dawaj linka, jak ja się rozglądałam to szły w grube tysiące, nawet te małe. Już nawet myślami ujęłam taką w domowym budżecie
Widzialem na allegro wlasnie,zastanawialem sie czy warto kupic,ale jak piszesz ze daje rade to kupujeNa allegro szukaj w wolnej chwili znajdę w historii. Nie jest to jakąś mega jakość i lat pewnie nie wytrzyma ale na moją dupkę w zupełności wystarczy
To ja spokojnie poczekam na ten, który u Ciebie działa. Jakbym miała wyliczyć wszystkie moje nietrafione, seksualne inwestycje, to trochę bym nad tym musiała posiedziećNa allegro szukaj w wolnej chwili znajdę w historii. Nie jest to jakąś mega jakość i lat pewnie nie wytrzyma ale na moją dupkę w zupełności wystarczy
Ty patrz, a ja przywiozłam sobie ostatnio torebkęTo pamiatka z niemiec
Patrz nawet przesadziłem z ceną 400 wyszło za całą przesyłkę sama maszyna 250Ty patrz, a ja przywiozłam sobie ostatnio torebkę
Może znajdę coś podobnego, polecajki są na wagę złota.
Dzięki!Patrz nawet przesadziłem z ceną 400 wyszło za całą przesyłkę sama maszyna 250
Tez się trochę bałem dupka całą choć po dobrej godzinie bolcowania czasem trudno usiąśćDzięki!
Macie też trochę tak, że jak coś wygląda na skomplikowane, a jest mega tanie to się boicie, że wybuchnie? Ja akurat ostatnio wyjątkowo lubię swoje podwozie, no ale jak przetestowany sprzęt to może jakoś to będzie
Jak to to Twoje daje radę Cię bolcować godzinę to i ze mną sobie poradzi, ja tyle nie wytrwamTez się trochę bałem dupka całą choć po dobrej godzinie bolcowania czasem trudno usiąść
Kwestia treninguJak to to Twoje daje radę Cię bolcować godzinę to i ze mną sobie poradzi, ja tyle nie wytrwam
Czy możesz podesłać fotkę tej maszynki? Bo niestety link już nie działa, a brzmi interesująco już nawet kiedyś planowałem sam taką maszynkę zbudować... Ale niestety minimalna wiedza techniczna skutecznie mi to utrudniłaPatrz nawet przesadziłem z ceną 400 wyszło za całą przesyłkę sama maszyna 250