• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie czynności odrzucają was u przeciwnej płci?

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Nie jestem abstynentką, ani niepijącą alkoholiczką, sama wypijam kieliszek lub lampkę od wielkiego dzwona, ale drażni mnie widok butelek z alkoholem podczas spotkań rodzinnych, towarzyskich. Drażnią mnie rozmowy o alkoholu – kto, ile i czego się napił, ile zabrakło, albo ile jeszcze zostało. Odrzuca mnie oddech osoby po wypiciu bez względu na ilość.

Mężczyzna

Vojtek80

Cichy Podglądacz
Nie lubię jak się sprzedają przez internet
Uroda, bliskość czy seks to teraz towar na handel, internet i telewizja przynajmniej mi wyprały mózg przez te 40 pare lat co żyję. Sorry że akurat tu wylewam rozkminy, ale dodam jeszcze że nasi dziadkowie nie przetrwali by ze sobą w związku przez całe życie w tych czasach, gdzie jaki kolwiek związek to raczej umowa handlowa, i po 40 wygasa i ludzie już na siebie patrzeć nie mogą i nie ma przebacz. Nie rozumię tego co się teraz dzieje, wojny płci, zmiany płci, twardych kobiet, a może ja zmiękłem i schowałem się w skorupę. Odnoszę się ogólnie do internetu i telewizji.