• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie czułe punkty ma kobieta

fraszka

Podrywacz
eee, z tymi plastrami to chyba jakaś ściema, no bo niby jak to ma działać.
Ale czytałam w "Wiedzy i życiu" z marca bodajże, że pracuja nad jakimis chipami majacymi pomagac głównie kobietom, tylko nie pamiętam jak one mają być wszczepiane i gdzie.
Nie jestem chyba jednak taka rozerotyzowana żeby dac sie namówić na coś takiego i wydaje mi się że mogłoby to popsuć nawet pożycie z moim mężem, bo tak, jak on sie "napracuje" nad moimi odczuciami to ma to jakis wymiar psychologiczny, a tak co? Niech on pracuje nad swoimi a ja sobie guzik wcisnę?

Krzyś

Nowicjusz
no i mając taki chip, kobieta może być samowystarczalna, jeśli chodzi o osiągnięcie orgazmu, i wtedy może wszędzie .... w autobusie :wink: , w pociągu, i miło, sucho i dyskretnie ... :wink: hihihi :D
co o tym myślisz fraszko?

noobek

Cichy Podglądacz
Czytałem o nastepujacym zdarzeniu: amerykanski (chyba...) chirurg przeprowadzal kobiecie operacje kregoslupa.Zastosowane bylo tylko "miejscowe znieczulenie" i przypadkowo podraznil/dotknal miejsce (fragment rdzenia kregowego? Skupisko nerwow?) co spowodowalo orgazm u pacjentki-dzialalo to doslownie na zasadzie przycisku: pyk-jest orgazm... pyk-drugi... To wydarzenie rozpoczelo podobno badania wlasneie nad takim "chipem" - nazwijmy go umownie ;-)

Przepraszam, ze tak metnie opisuje, ale czytalem to na prawde dawno. Z tym, ze nie w zadnej pseudo-prasie typu Brawo Girl czy cos w tym stylu. Jakas w miare wiarygodna gazeta. Nie wiem czy nie Focus czasem.

Pozdrawiam serdecznie.

fraszka

Podrywacz
w tym właśnie rzecz że ja w żadnym wypadku nie chce być samowystrczalna... nawet nie chce mi sie samej sobie zrobić dobrze tylko czekam z tym zawsze na męża, jakoś szczerze mówiąc lepiej mu to wychodzi... z takim chipem byłoby może i sucho czysto i dyskretnie alesztucznie bez namiętności...
Coś takiego jest dobra dla samotnych, albo feministek tych które sie brzydzą facetów ( bo nie wszystkie tak maja) , no i dla zapracowanych straszliwie które nie mają czasu na sex partnerski, wtedy mogłyby zamiast przerwy na papierosa robić przerwę na orgazm. :wink:

kryszka

Cichy Podglądacz
Kobiety maja wiele czułych punktów na swoim ciele: ucho, szyja, kark, wewnętrzna część uda itp. Niewątpliwie największą rozkosz przynosi kobiecie odpowiednia stymulacja punktu G.

F

Feragas

Guest
Tylko pytanie co kto chce osiągnąć, czy chce być macho i wyrywać dupeczki, czy mieć dla siebie kobietę na życie

Diablica

Nowicjusz
czułość miejsca zależy od spojrzenia na danego mężczyznę,jak go kobieta odbiera.w zależności od wyglądu,podejścia,wrażliwości i co kobietę pociąga w mężczyźnie....potem dochodzi do tego wyobraźnia i pożądanie kobiety...konkretny mężczyzna będzie wiedział gdzie te punkty są...podąży za nimi do ekstazy ;*

F

Feragas

Guest
Co racja to racja Diablico :) Faceci patrzeć na kobiety, wychwytywać to co je podnieca, to co lubi i słuchać, często oczarujecie kobietę tym, że ją słuchacie i potraficie z rozmowy wyłapać jakiś dobry temat do rozmowy :)