Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Każda jest cudowna i gdyby ktoś mnie przyparł do muru każąc wybierać to miałbym duży problem. Chyba szala w takim momencie przeważyłaby w stronę tej małej, zamkniętej i wygolonej, ewentualnie z paskiem ale to zostawiam do decyzji kobiety.
Cipeczki i penisy różne mają oblicza, ciekawe co się najbardziej podoba użytkownikom SF Ciasne i drobne szparki czy większe motylki? Panowie, zdradźcie które najbardziej lubicie! Dziewczyny, a wy? Który kształt najbardziej wpadł wam w oko? ^^
Ja tam kocham wszystkie cipeczki. Uwielbiam wtulać się twarzą i bawić włoskami. Kocham też lizać i tulić się do gładziutkiej , wygolonej muszelki , te wydają się bardziej dziewczęce
Im bardziej mokre i pachnące , tym bardziej podniecające
Cipeczki i penisy różne mają oblicza, ciekawe co się najbardziej podoba użytkownikom SF Ciasne i drobne szparki czy większe motylki? Panowie, zdradźcie które najbardziej lubicie! Dziewczyny, a wy? Który kształt najbardziej wpadł wam w oko? ^^
Ja tam po prostu lubie cipki, wielkiego znaczenia dla mnie mnie nie ma czy wargi sa w stylu buleczki czy motylka, czy wystaja czy nie wystaja. Kazda cipka ma swoj urok i chyba nie ma co tutaj sie rozpisywac ze lepsza taka czy inna. Ja mam zawsze przyjemnosc z lizania cipki nie ma znaczenia jak wyglada
Ja najbardziej lubię cipkę mojej żony i za Chiny nie potrafię przyporządkować jej do któregoś z tych obrazków
Uwielbiam to, że jest wydepilowana i mógłbym ją lizać godzinami
Dla mnie najlepsza cipka to mokra i otwarta. Wole takie luźniejsze gdzie wszystko łatwo się mieści. A najlepiej jak lecą z niej litry soczku. Uwielbiam
Dla mnie najlepsza cipka to mokra i otwarta. Wole takie luźniejsze gdzie wszystko łatwo się mieści. A najlepiej jak lecą z niej litry soczku. Uwielbiam
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.