• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaki uniwersalny zel intymny

Mężczyzna

Katmar

Cichy Podglądacz
Mam tutaj jakiś uniwersalny żel intymny, do wykorzystania do tych spraw (bunga-bunga). Żel który nie będzie podrażniał, będzie fajnie nawilżał a przy tym nie będzie ekstremalnie drogi.

Wieks

Cichy Podglądacz
Kiedyś używaliśmy żelu od durexa, do czasu gdy nie trafiliśmy na lubrykant Libi Gel. Występuje w różnych opakowaniach i opcjach, ale muszę powiedzieć, że sprawuje się naprawdę bardzo dobrze.
Przede wszystkim odczucia i wrażenia dotykowe są znacznie lepsze, intensywniejsze Smile
Zresztą, jak użyjesz, to dowiesz się co mam na myśli.

romterek

Cichy Podglądacz
Znam i też mogę polecić. Czasami można trafić na fajne przeceny. Ostatnia dobra była chyba w okresie jeszcze przedświątecznym. Generalnie jest z czego wybierać. Potwierdzam też z tymi wrażeniami - jest znacznie lepiej

Mężczyzna

Jagczy

Nowicjusz
No trochę się kleją. Ogólnie niby sa na bazie wodnej, ale trochę silkonów musi w nich być po po użyciu ręce sa praktycznie całe zaklejone. Szczególnie jeśli są to słodkie żele.

Polecam ze swojej strony:
libi gel- mega wydajny i daje dobry poślizg, poza tym jest z pompka
aquaglide
Intimate earth - żele są nieco kosztowne ale są dedykowane do seksu analnego, tak więc daja o wiele lepszy poślizg od standardowych Dzieki czemu seks analny nie jest bolesny.