• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaki rozmiar piersi podoba się najbardziej?

O'Bob

Cichy Podglądacz
Tylko duże jestem duży mam duże dłonie więc pasują do nich tylko DUŻE najlepiej takie w rozmiarze D. Moja była :( Miała 80D i takie chciałbym trzymać w dłoniach zawsze. Najmniejsze dopuszczalne to C max. DD(E) nie zmieszczą mi się w dłonie :)

fraszka

Podrywacz
Przeprowadziłam ankiete wśród znajomych panów i: piersi maja mieć wielkość proporcjonalną do wielkości posiadaczki i proporcjonalny sutek nie jakiś guziczek i nie rozlewisko.

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Zgadza sie Fraszko - grunt to dobra proporcje. Biust nie może rozlewać sie, lepij mały bo jeszcze moze urosnąć a duży do pasa? Piersi przedewszystkim kształtne, okragłe. Nie chodzi o wielkość ale o wygląd, kształt - zwisom dziękujemy.

ted

Biegły Uwodziciel
Jesli to jest kobieta ktora kocham to jej piersi jak i ona cala podoba mi sie zawsze. Przeciez milosc jest slepa :). Takze mysle ze jesli nawet kobieta ma powiekszone piersi z tych czy innych wzgledow to nie znaczy ze sie facetowi nei podobaja, oni lubia niemalze kazde, uwielbiaja je piescic i calowac a jak to jeszcze sa piersi wybranki serca to je ubostwiaja :)

madzia

Podrywacz
W sumie to moga byc :) gdyby tej zylki tak nie bylo widac. Ogolnie spoko chociaz nie narzekalabym jakby byly ciut wieksze :wink:

matjas333

Cichy Podglądacz
A moja kobieta, która wcześniej miała piersi krągłe i jędrne obecnie po urodzeniu dziecka i karmieniu przez 14 miesięcy ma już inne piersi. Straciły pierwotny kształt, nie są "idealne". Czy to znaczy, że nie są piękne? Bynajmniej... Uwielbiam moją żonę z biustem takim jaki jest.
Bo jest naturalny, kochany, cudowny i zawsze sprawia ogromną przyjemność. Zarówno wizualną jak i sensoryczną.
Pozdrawiam więc wszystkich amatorów biustów swioch żon - tych przed i po karmieniu.

Ech... Zatęskniłem do mojej kobiety... Tak siedzę sam na dyżurze.

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Kobieta po pierwszym dziecku - zdaje się - zmienia już na zawsze od piersi, przez talię do... Już nigdy nie będzie wyglądać jak kiedyś, ale i tak będzie dalej kochana.
Zgadza się?

Bad

Nowicjusz
Myśle ze tak, chociaz przekonywac sie póki co nie chce nie spieszy mi sie zeby byc tatusiem :D ale napewno jesli sie zmienia to nie przestana mi sie podobac
Odnośnie iwelkosci to chyba podobnie jak z penisem nie prawda ze im wiekszy tym lepszy
mnie osobiscie odpowiadaj piersi średniej wielkosci i oczywiscie ładniutkie nie za duze suteczki :D hmmmm mozna sie rozmarzyc
a kobiety pod tym wzgledem to maja czasem gorsze kompelksy niz faceci na punkcie swoich członków a tak sie z nas śmiały kiedy była mowa o rozmiarach

Hetman

Cichy Podglądacz
Średniej wielkości i jędrne, przynajmniej takie które śmiało można pokazać na plaży.
Atak na marginesie dziewczyny jest już prawie lato gdyby nie ta pogoda.
Ciekawe która z was gotowa by była oplać :roll: się na plaży w stoju topless .

gonia

Erotoman
Hetman napisał:
Średniej wielkości i jędrne, przynajmniej takie które śmiało można pokazać na plaży.
Atak na marginesie dziewczyny jest już prawie lato gdyby nie ta pogoda.
Ciekawe która z was gotowa by była oplać :roll: się na plaży w stoju topless .

Wiesz niestety nie każda kobieta została obdarzona tak pięknymi piersiami, jakie chcielibyście oglądać....
Topless hmm a co w tym takiego fajnego wydaje mi sie ze jak chlopak widzi dziewczyne w skapym kostiumie to moze byc duzo ciekawsze od golej kobiety no ale co ja tam wiem jestem kobieta, ale tak poprostu twierdzi wielu facetow :)

fraszka

Podrywacz
Ja się jakiś czas temu jeszcze mogłam opalać topless, ale w tym roku nic z tego bo w ciąży nie można się za bardzo wystawiać... zresztą o ile jeszcze w tej chwili wyglądają wręcz reprezentacyjnie o tyle po wszystkim juz ich nie wystawię. Mam nadzieje jednak, ze jakoś sobie z ich niedoskonałościami poradzi mój mąż ;) i że nadal będe dla niego apetyczna.