• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaki rozmiar piersi podoba się najbardziej?

madzia

Podrywacz
No chlopcy teraz sie wykazcie :p jakie piersi podobaja wam sie najbardziej? male takie srednie wieksze czy moze big big ?

Gangrel

Seks Praktykant
Zdecydowanie nie lubie bigbig - jesli sa takie, ze moge sie na jednym polozyc, a drugim sie przykryc, to nie sa fajne.

Uwielbiam srednie, jedrne - takie, ktore mozna niemal cale przykryc jedna dlonia. Niemal cale...

Adrianna Lima mi sie bardzo pod tym wlasnie wzgledem podoba. :)

alima.jpg
...

Benek

Seks Praktykant
srednio je widac na tym zdjeciu ale:
dokladnie musza byc nie za duze nie za male, ale przede wszystkim jedrne, trzeba miec za co zlapac :lol:

Jing

Seks Praktykant
Nie lubie jak cycek mi się rozlewa w ręku :D Dlatego musi być on średniej wielkości, jędrny..........czyli taki wysportowany że tak powiem :D
Żeby mieścił się w jednej ręce :)

Cichy człowiek

Cichy Podglądacz
Re: jakie piersi ?

Jak dla mnie to trochę bezsensowne pytanie. Przykro mi madzia. Równie dobrze można byłoby zapytać kto woli Pepsi lub Cole. I tak statystyka ta nie będzie adekwatna do prawdy. :?: :!:

madzia

Podrywacz
Cichy człowieczku :) czemu glupie pytanie? przynajmniej wiadomo jakie gusta maja chlopacy i jakis nowy temat jest... Sam cos wymysl !

Gangrel

Seks Praktykant
Glupie pytanie? Przeciez to wlasnie jest pytanie o to, kto woli pepsi, a kto cole... co w tym zlego, ewt. glupiego? To jest ciekawosc - wolisz truskawki, czy arbuzy? - nie widze bezsensownosci w tym pytaniu. Poza tym dlaczego statystyka mialaby nie byc zgodna z prawda? Nikt nie pisze za innych, tylko za siebie - "moim zdaniem" i "mnie sie podoba...".

grze

Seks Praktykant
zgadza sie to rozmiar stanika ale na tej podstawie mozna okreslic o jaka wielkosc piersi mi chodzi :D