Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Dawanie ignora jest ryzykowne.
Ignorowany może bezkarnie drzeć łacha z dawcy ignora i ten nawet nie będzie o tym wiedział
Nawet jak się dowie to jak ma reagować skoro przecież ignorujeW temacie : cycki fajne są, byłe nie w postaci zwisających ogórów
BTW Saymyname ma niezłe
Mogę tak pisać bo właśnie ja mam u niej ignora
Widocznie musi być forumowa diwa , że za zwykle teksty się obraża i daje ignory
DruhBoruch sobie zażartował jak to często robi, dzięki niemu przynajmniej jest wesoło na forum, a nie tylko sztywno przez koniobijcow
Przepraszam, ale faceci chodzą ciągle z odsłoniętymi cycuszkami. A jeżeli faceci mają odsłaniac swoje genitalia, to i kobiety również (ale to już plaża nudystów się kłania).genitalia to masz u ginekologa lub urologa a i nie zapomnij ze jaja to maja kobiety a my jadra .dac ci polizacgenitalia do otworu gebowego
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.