Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Miałem przyjemność widzieć, dotykać i pieścić — od bardzo małych po naprawdę duże — jednak te najmniejsze nie podniecają mnie tak samo, a zbyt duże również nie są dla mnie.
Lepiej?
Żeby nie było, że jestem przeciwnikiem dużych rozmiarów. Każde są piękne i mają swój urok i jakby wszystkie kobiety miały takie same to już nie byłyby to takie zjawiskowe.
Ale i tak tyłeczek jest ważniejszy
Żeby nie było, że jestem przeciwnikiem dużych rozmiarów. Każde są piękne i mają swój urok i jakby wszystkie kobiety miały takie same to już nie byłyby to takie zjawiskowe.
Ale i tak tyłeczek jest ważniejszy
Ja już się tu wypowiadałem, że lubię małe, naturalne, ale co jak co dla mnie u kobiety/ dziewczyny dla mnie się przede wszystkim piękna twarz się liczy, cała reszta w tym m.in. piersi większe, mniejsze wszystkie są podobne.
Mam nadzieję, że choć troszkę mi się udało
Ale poważnie fajny tyłeczek i piękny uśmiech u kobiety robią robotę. Oczywiście kolejność dowolna. Aaaaa o oczach i spojrzeniu zapomniałem.
Mam nadzieję, że choć troszkę mi się udało
Ale poważnie fajny tyłeczek i piękny uśmiech u kobiety robią robotę. Oczywiście kolejność dowolna. Aaaaa o oczach i spojrzeniu zapomniałem.
Ależ on z niczego nie musi "wybrnywać" Ja na przykład nie lubię piersi niekształtnych. Czyli rozlewających się na boki, w dół. I wcale się tego nie wstydzę
Ależ on z niczego nie musi "wybrnywać" Ja na przykład nie lubię piersi niekształtnych. Czyli rozlewających się na boki, w dół. I wcale się tego nie wstydzę
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.