• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaki mężczyzna jest bardziej pociągający - obojętny, czy napalony?

Kobieta

Ada_L_87

Biegły Uwodziciel
Ale, żeby nie było tak jednostronnie, "Duży Format" i reportaże Tochmana, Szczygła, Hugo-Badera, Ostałowskiej, Jagielskiego i wielu innych stoją u mnie na półce. To jedyne, co się Michnikowi udało, a zaangażowanie polityczne - absolutnie nie.
Yyy, nie ten wątek 😆

Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
Z drugiej strony kobiety twierdzą często, że właśnie taki mężczyzna niewzruszony, obojętny, jest bardziej pociągający niż ten napalony, który podnieca się na widok "wszystkiego co się rusza", albo na widok kawałka odsłoniętej łydki, bo to świadczy o małym doświadczeniu, małym obyciu, niskim poczuciu wartości.
Jak to jest - który mężczyzna wydaje Wam się atrakcyjniejszy? Czy może tu również panuje zasada "złotego środka"?
Przyciąga mnie to w momencie poznawania jak on wydaje się trochę niedostępny czy właśnie obojętny, ale później to się zmienia.
Mój facet ma się na mnie napalać i mieć w oczach to szaleństwo, jak jest w stanie być obojętny to jednak trochę słabo.

Jakiś obcy czy chociażby znajomy gdy widzę, że się za bardzo napala to mnie odpycha. Tu akurat i wazeliniarstwo tak działa.
Dlatego jak za wcześnie widzę u kogo nadmierna zainteresowanie to nic tu nie zdziałamy bo ja nie będę zainteresowana. Lubię zabawę w kotka i myszkę, czy lisicę w tym przypadku ;)