• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaki był największy...

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Hejka, stąd napisałem, że chciałaby spróbować ale według niej w dłuższej współpracy taki desgal mógłby być dla niej niekomfortowy 😊
Ciekawe czy gdyby spróbowała i okazał się niekomfortowy, to nadal kręciłoby ją patrzenie na te duże.
Trochę przeczyłoby to psychologii, bo takie zdjęcia powinny być wtedy raczej bodźcem awersyjnym.

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
Ale dobrze generalizujesz :) Kobiety różnią się od mężczyzn - płeć mózgu. Nie oznacza to, że któraś płeć jest lepsza czy gorsza :)

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Ale dobrze generalizujesz :) Kobiety różnią się od mężczyzn - płeć mózgu. Nie oznacza to, że któraś płeć jest lepsza czy gorsza :)
No i patrz....
Jak napisałem kontrowersyjny komentarz o kobietach...To zero reakcji, ale jak sie od niego trochę zdystansowałem, to wywołałem złość u jednej zalotnej kobietki 🤣
Ahhh...te Kobiety 🤣

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
Zrozumiała, ale chciała zaznaczyć, ze jechanie na kobiety w większości tematów i później pisanie „bez urazy” jakoś nie przekonuje.

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
Ale jakie jechanie?? Pani pisze że rozmiar nie ma znaczenia po czym o obwodzie wspomina. Czyli albo brak logiki albo inteligencji.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Zrozumiała, ale chciała zaznaczyć, ze jechanie na kobiety w większości tematów i później pisanie „bez urazy” jakoś nie przekonuje.
Do mnie pijesz? Ja jadę na kobiety w większości tematów?

Bardzo bierzesz sobie do serca co ktoś tu pisze?
Ja wyrażam tu tylko swoje poglądy i mam do tego prawo, tak samo jak każdy.
Gdzie ja tu kogoś obraziłem?

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
Ale bzdura. Pochwa się nie rozjeżdża. Natura tak to wymyśliła, że nawet po porodzie cipka wraca do swojej sprężystości.
Oho, może czas jednak poczytać o vrs I tym co się może dziać po porodach, ćwiczeniach intensywnych czy chociażby starzeniu się i zmniejszonej ilości estrogenu. Bo ktoś nie wie co pisze, ale pisze.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Niby tak, ale zaleca się czasem kobietom ćwiczenie mięśni Kegla
Bo właśnie trzeba je ćwiczyć aby z czasem tam się nic nie rozluźniało. To nie jest jakoś magicznie zaprogramowane, wbrew temu co mówi @forg

Już pominę to, że po prostu warto je codziennie ćwiczyć to partner będzie wniebowzięty.
Ale uciekam bo to chyba temat tego nerwowego pana.