• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaką pozycja do sexu analnego

Mężczyzna

janeczek216

Podrywacz
Witajcie. Po wielu próbach seks analny z żoną wszedł u nas na wyższy poziom. To już nie jest namawianie ani żadne podchody — teraz sama daje wyraźnie znać, że ma ochotę, i dobrze wiem, co robić 😊
Mam pytanie do bardziej doświadczonych osób. U nas najczęściej wygląda to tak, że żona kładzie się na brzuchu i wtedy zaczynamy 😉 Chciałbym trochę urozmaicić nasze zbliżenia. Jakie inne pozycje przy seksie analnym sprawdzają się u Was najlepiej i dają przyjemność obu stronom?

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Ona na plecach. Pod tyłeczkiem grubsza poduszeczka. Wchodzisz w anuska klęcząc pomiędzy jej udami. A paluszkami masujesz cipkę w środku. Możesz też dotknąć i masować swego penisa przez cieńką barierę cipka-anus. Daj jej pingwinka będąc w środku. Pozwól jej dojść. Pulsowanie jej cipki i anuska podczas jej orgazmu są ci wiele ciekawych odczuć.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
My w sumie najbardziej lubimy klasycznie na misjonarza, bo jest z jednej strony inaczej, bo analnie, ale z drugiej jak podczas normalnego klasycznego seksu. Choć oczywiście zdarzały się inne pozycje, zwłaszcza gdy do zabawy dołączał gumowy kolega w cipce, to wtedy najfajniejsza pozycja jest od tyłu na boku.

Mężczyzna

Masażyski szukam

Biegły Uwodziciel
Witajcie. Po wielu próbach seks analny z żoną wszedł u nas na wyższy poziom. To już nie jest namawianie ani żadne podchody — teraz sama daje wyraźnie znać, że ma ochotę, i dobrze wiem, co robić 😊
Mam pytanie do bardziej doświadczonych osób. U nas najczęściej wygląda to tak, że żona kładzie się na brzuchu i wtedy zaczynamy 😉 Chciałbym trochę urozmaicić nasze zbliżenia. Jakie inne pozycje przy seksie analnym sprawdzają się u Was najlepiej i dają przyjemność obu stronom?
Ja bym powiedział: chcę spróbować w innej pozycji. Możliwe że usłyszysz: w tej pozycji dla mnie jest zajebiscie!

Mężczyzna

Aczytowazne

Cichy Podglądacz
Nie wiem jak mokra Mariola to zrobiła ale tak się ustawiła że gładko się wsunąłem później się tak wyginała cudownie. Ten anal byl najlepszym jaki miałem.

Mężczyzna

nostromo

Nowicjusz
Klasycznie z przodu, otulony nogami patrzeć jej w oczy i rozpychać jej pośladki; to najlepsza pozycja do analu

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry