• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaką najbardziej zwariowaną macie fantazje?

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Moja fantazja na dziś to bycie wziętym jako nagi model przed klasę studentek. Czy to biologii w ramach omawiania budowy męskiego ciała, czy to artystek w celu namalowania/sfotografowania mnie, itp.
Później po zajęciach nawiązanie znajomości personalnych ze studentkami zainteresowanymi moja nagością na potrzeby indywidualne, które przerodzilyby się w spotkania w klimacie CFNM także poza uczelnią.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Moja fantazja na dziś to bycie wziętym jako nagi model przed klasę studentek. Czy to biologii w ramach omawiania budowy męskiego ciała, czy to artystek w celu namalowania/sfotografowania mnie, itp.
Później po zajęciach nawiązanie znajomości personalnych ze studentkami zainteresowanymi moja nagością na potrzeby indywidualne, które przerodzilyby się w spotkania w klimacie CFNM także poza uczelnią.
Widzę że mamy bardzo podobne fantazje

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
Ja od wielu lat mam 'toilet fetish'. Lubię oglądać zdjęcia/filmy, na których dziewczyny siedzą na ubikacji i załatwiają się. Czy ma ktoś z Was podobnie jak ja? Zapraszam na priv :)
6307469e5ecf6788c0d6b7046776bad1.jpg

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry