• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaką najbardziej zwariowaną macie fantazje?

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Oj tam...
Chcemy po prostu pomóc spełnić Twoje marzenie z czystej dobroci naszych serc 😂
Nie no, ale jakby coś było potrzebne to dzwoń, rąk chętnych do pomocy raczej nie zabraknie przy takim przedsięwzięciu 😁😁😁
42627575_10155445013391076_5660014044195586048_n.jpg

anonimowicz

Cichy Podglądacz
Mam w planie wykraść z kosza na pranie mojej znajomej która bardzo mnie kręci jej majteczki,coraz częściej o tym przechodzi mi to przez głowę i sama myśl o powąchaniu podnieca mnie niesamowicie.Co o tym sądzicie??

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Mam w planie wykraść z kosza na pranie mojej znajomej która bardzo mnie kręci jej majteczki,coraz częściej o tym przechodzi mi to przez głowę i sama myśl o powąchaniu podnieca mnie niesamowicie.Co o tym sądzicie??

nie jesteś sam ze swoim hobby, masę bielizny straciłam w niewyjaśnionych okolicznościach, jak mieszkałam w akademiku

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Nikogo nie złapałam na goracym uczynku.
Ciekawi mnie co byś zrobiła gdybyś złapała kogoś. Po koszach z bielizną nigdy nikomu nie grzebałem, ale mam czasem taką fantazję że zostaję przyłapany na czymś takim i laska w zamian za to, że nikomu nie powie totalnie mnie dominuje...

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Ciekawi mnie co byś zrobiła gdybyś złapała kogoś. Po koszach z bielizną nigdy nikomu nie grzebałem, ale mam czasem taką fantazję że zostaję przyłapany na czymś takim i laska w zamian za to, że nikomu nie powie totalnie mnie dominuje...
O tym wtedy nie pomyślałam. Wymierzyłabym karę przynoszenia zakupów, bo nie było windy.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Aż taka ekstremalna dominacja to raczej nie moje klimaty 🫤
Wiem. Smieje sie z tego, że całe zło, to zboczeni faceci, którzy biegają po świecie, kradnąc, wąchając i spuszczając się na damskie majtusie;):LOL:
Na forum jest wątek, gdzie kobiety dzielą się swoimi przygodami z tym związanymi
U niektórych zainteresowanie tym zjawiskiem jest zastanawiające:):LOL:

Ostatnia edycja:
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry