• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaką najbardziej zwariowaną macie fantazje?

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Oczywiście że po to, nawet fotel mają wygodniejszy niż pasażer 🙂

A paski na rękawach pilotów nie mają związku z tym, ile lasek pilot zaliczyli w kokpicie?

cpt.png

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Zamknięte spotkanie ja nagi i kilka kobiet z mocno wymalowanymi ustami . Całują mnie po całym ciele do czasu aż będzie ono całe pokryte szminką z ich ust.

Mężczyzna

Markosss

Cichy Podglądacz
Moją fantazją jest zawiązać oczy żonie i wpuścić do sypialni jakiegos dobrze jej znanego mężczyznę (kuzyna lub znajomego) i pozwolić mu się przyglądać naszej zabawie lub pozwolić wsunąć kutasa do jej ust. Potem gdyby go widziała to nawet nie wiedziałaby że widział ją całą nago ;)

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Taka fantazja nie do zrealizowania. A mianowicie seks w kosmosie w stanie nieważkości.
A to jest fajne! I oryginalne :sneaky: Szczególnie jak człowiek pomyśli ile możliwości stwarza stan nieważkości :love:
Masz pomysł na coś konkretnego?
Na pewno 69 mogłoby być ciekawe, sama minetka już bardzo, bo ciecze się ciekawie zachowują w kosmosie, więc jakby partnerka była mocno mokra to można by unosić się w soczkach xD
Ale nie wiem czy nie przydałyby się jakieś pasy / liny / uchwyty czy coś :D Ale podpisuje się pod tym pomysłem wszystkimi członkami :sneaky:

• Like
Reactions: tpo
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry