• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaką najbardziej zwariowaną macie fantazje?

Mężczyzna

Niesforny

Cichy Podglądacz
Moja fantazja, może i nie jest jakaś wysublimowana ale często myślę o tym że chciałbym aby kobieta patrzyła na mnie na kamerce.
Odbyć długą, niegrzeczną rozmowę - podczas której się bawię i spełniam życzenia rozmówczyni... na końcu tryskam np. sobie na klatkę piersiową lub biurko podczas pracy...

Mężczyzna

ToJa198

Seks Praktykant
Fantazji to mam dużo i codziennie chyba inne a na teraz hmmm może.to nie jakas super mega fantazja ale chciałbym mieć swoją uległą sukę. Chciałbym ją przywiązać do łóżka z głową odchyloną do tyłu przygotowana go rżnięcia w gardło. Ubrana w rajstopy które potargam żebym mógł ją pieprzyc ile chce i jak chce. Zeszmacić ją spuszczać się na nią w dowolne miejsce. Rżnąć w gardło a ona ma prosić o więcej. Ma leżeć i być gotową na rżnięcie non stop.
Ma być cała mokra.od pissingu i totalnie bezradna..... ot tak po krótce 😈

Mężczyzna

ToJa198

Seks Praktykant
Fantazji to mam dużo i codziennie chyba inne a na teraz hmmm może.to nie jakas super mega fantazja ale chciałbym mieć swoją uległą sukę. Chciałbym ją przywiązać do łóżka z głową odchyloną do tyłu przygotowana go rżnięcia w gardło. Ubrana w rajstopy które potargam żebym mógł ją pieprzyc ile chce i jak chce. Zeszmacić ją spuszczać się na nią w dowolne miejsce. Rżnąć w gardło a ona ma prosić o więcej. Ma leżeć i być gotową na rżnięcie non stop.
Ma być cała mokra.od pissingu i totalnie bezradna..... ot tak po krótce 😈
Mmmm tak to fantazja na dzisiaj.

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
Odkąd na studiach obudziłam się w akademiku, gdy współlokatorka kochała się z chłopakiem, a ja drżałam by się nie zorientowali i nie przestali bo tak mnie to podnieciło - moja fantazja to obserwowanie par uprawiających seks. Nie musi być podglądanie, nawet lepiej by wiedzieli o mojej obecności i się na nią godzili. Przeżyłam coś takiego tylko raz, gdy mój ówczesny partner na moich oczach kochał się ze swoją studentką (wiedziałam, że o tym marzy, więc z okazji ważnego dla niego dnia się zgodziłam, pod warunkiem oglądania) i to było piękne, poza podnieceniem wzruszyłam się bo robili to jakby byli parą, czule i namiętnie. Po wszystkim zasnęli, a ja razem z nimi przytulona do niego i do niej. Chciałabym tak samo być przy seksie dwóch kobiet i (osobno) dwóch mężczyzn, najlepiej młodych. Teoretycznie realne, ale w praktyce...
Zapraszam w takim razie, na obejrzenie mnie w akcji, a może nawet energia pociągnie dalej

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
1. Bycie nagim kelnerem lub striptizerem na wieczorze panieńskim
2. Pozowanie nago dla jakiegoś fotografa/fotografki albo malarza/malarki

Jedna znajoma maluje obrazy i jest fotografem, często fantazjuje o tym że dla niej pozuje do obrazu lub sesji zdjęciowej :p

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry