• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaką najbardziej zwariowaną macie fantazje?

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
To ja mam fantazje na pracę w body sushi... ale czy to zwariowane? Nawet juz mi kiedys proponowano, nie wiem dlaczego w sumie nie doszlo do realizacji xD

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Od jakiegoś czasu mam taką fantazje,aby moja żona była ubrana w satynową bluzkę, spódnice oraz majtki,wziąć ją na stole od tyłu i na końcu zrobić na nią Golden shower.

Mężczyzna

haster692

Seks Praktykant
Być nagim podnóżkiem u stóp Pani urzędniczki. Klęczenie nago pod biurkiem w czasie godzin pracy, urzędniczka obsługuje niczego nieświadome osoby, a ja wtedy jestem nagim podnóżkiem, albo masuje jej stopy, wącham, liżę i pieszczę jej nogi w inny sposób, ona depcze mi fiuta. W nagrodę za dobrze wykonane mini zadanie pozwala mi wsunąć twarz w jej krocze. Kiedy nie ma nikogo z klientów każe mi wyjść nagiemu spod biurka i na przykład odkładać dokumenty na regały z tym ryzykiem, że zawsze przecież ktoś może zapukać i wejść. W nagrodę po całym dniu pozwala mi wylizać jej cipkę, kiedy ona leży na biurku.

Mężczyzna

Patrys97

Nowicjusz
Mi się marzy zrobienie jakiemuś męskiemu facetowi lodzika z jakąś koleżanką. Chętnie przyjąłbym jakieś wskazówki od dziewczyny, wydaje mi się, że mogło by to być bardzo fajne doświadczenie. Szkoda, że trudno znaleźć kobietę, którą jaraliby faceci bi.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Na forum erotycznym na pewno bardziej prawdopodobne niż w realu jest znalezienie kobiety, którą jaraliby faceci bi. Tutaj też kilka takich się wypowiadało. I takich, których jara widok dwóch kolesi wykonujących ze sobą czynności seksualne.
Na innym forum erotycznym, na którym kiedyś się udzielałem, też takie były.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry