• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaka jest Twoja ulubiona pozycja?

Twoja ulubiona pozycja to :

• Klasyczna

Votes: 0 0,0%
  • 69

• Na jeÄ˝dÄ˝ca

• Na pieska

• Inna (jaka?)

• Total voters
    44
Status
Zamknięty.

Dawid 17_oczek

Cichy Podglądacz
Mam pytanko i mam nadzieje ze mi nanie odpowiecie,to tak.za pare dni jade do swojej kobiety i pierwszy raz z nia ide do łuzka i powiedzcie co mam zrobi zeby dziewczyna była na maxsa zadowolona ,musze wymyslec cos co bedzie jej sie bardzo podobac. jest wymagajaca i duzo marudzi :D wiec czekam na porady,tak wiecie zeby było orginalnie a nie cały czas tylko jedno i to samo dzeki narcia 8)

gonia

Erotoman
Dawid 17_oczek napisał:
Mam pytanko i mam nadzije ze mi nani odpowiecie,to tak.za pare dni jade do swojej kobiety i pierwszy raz z nia ide do łuzka i powiccie co mam zrobi zeby dziewczyna była na maxsa zadowolona tak,musze wymyslec cos co bedzie jej sie bardzo podobc. jest wymagajaca i duzo marudzi :D wiec czekam na porady powiedzcie wieci gdzie i jak tak wiesz zeby było orginalnie a nie cały czas tylko jedno i to smo dzeki narcia 8)

naucz sie pisac po polsku :> :twisted:

kati

Cichy Podglądacz
nio jest wymagajca i marudzi ale wszystko da sie zrobi wiec specyfik polega na tym zebys praktykowal ze mna;) a nie tylko teoria...hehe kocham cie i maj jest blisko.........hehe buziak swirze...hehehe:lol:

prawnik28

Seks Praktykant
Ja najbardziej lubię kochać się z kobietami w pozycji od tyłu, albo, gdy kobieta jest na górze. Ale też w klasycznej. Wszystko zależy od nastroju.
Pozdrawiam.

Lilith

Cichy Podglądacz
ulubiona pozycja

zdecydowanie jezdziec i piesek...wiem ze mam przed soba jeszcze wiele pozycji do wyprobowania ale to jak narazie sa moi faworyci

kasiulla

Biegły Uwodziciel
wszlkie odmiany klasyka oraz gimnastyczne;) takie że sie mozemy powyginać:D uwielbiam kochać się na stole... ;) albo na podłodze... i sie przenosić.. albo na stojąco...

nie lubię z kolei od tyłu. On takze nie lubi. Chcemy wciaz na siebie spoglądać... ;)

wacha

Cichy Podglądacz
ja np. uwielbiam klasyczna , ale chyba dlatego ze to ja w tej pozycji moge pokazac na co mnie stac :> i sam sobie dobieram tempo , hmmmm krotko mowiac ja rzadze :D

Status
Zamknięty.