• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaka jest Twoja ulubiona pozycja?

Twoja ulubiona pozycja to :

• Klasyczna

Votes: 0 0,0%
  • 69

• Na jeÄ˝dÄ˝ca

• Na pieska

• Inna (jaka?)

• Total voters
    44
Status
Zamknięty.

Benek

Seks Praktykant
Zaczynamy ankiete.

Proszę o głosowanie i wyrażanie opini na temat ulubionych pozycji. Jakie sprawjają wam najwieksza przyjemnosc, w ktorych dochodzicie do irgazmu najszybciej. Jakiej pozycji nigdy nie robiliscie i nie macie zamiaru gdyz jest ona z waszego punktu widzenia "beznadziejna" i nie rozumiecie jak mozna sie kochac w taki sposob.

Ja osobiscie lubie "od tylu", przed lustrem - takie mam upodobanie.

Przy okazji mozecie tez napisac w jakich miejscach lubicie najbardziej sie kochac , jakie jest najdziwniejsze miejsce w ktorym zaznaliscie rozkoszy.

Pozdrawiam
Benek

Benek

Seks Praktykant
nie mozna wybrac kilku bo pytanie jest o jedna ulubiona pozycje > jezeli masz wiecej po prostu napisz o nich w poscie

madzia

Podrywacz
dziwne miejsce hmmm ojjj bylo pare lepiej sie nie przyznawac ale ujawnie pralka :). Jaka pozycje lubie? hmm rozne, kazda ma w sobie cos fajnego ale klasyczna jest OK :)

Benek

Seks Praktykant
madzia napisał:
dziwne miejsce hmmm ojjj bylo pare lepiej sie nie przyznawac ale ujawnie pralka :). Jaka pozycje lubie? hmm rozne, kazda ma w sobie cos fajnego ale klasyczna jest OK :)
prosze cos wiecej na ten temat - to jakas ogromna pralka byla chyba??

Gangrel

Seks Praktykant
No chyba sie nie spodziewasz, ze to bylo W pralce? Raczej na :)...

Chyba, ze faktycznie byla duza, lub mamy na forum akrobatow :p

madzia

Podrywacz
Buahahha Benek a co Ty taki ciekawski jestes? :> no proste ze NA pralce a akrobacja to swoja droga czasem trzebajakos urozmaicic kontakty hehehe oczywiscie zartuje :)

Benek

Seks Praktykant
aha jezeli na pralce to rozumiem - ale chodzilo mi bardziej o miejsca takie jak > piwnica, przymierzalnia w sklepie czy klatka schodowa... itd

gonia

Erotoman
Benek napisał:
aha jezeli na pralce to rozumiem - ale chodzilo mi bardziej o miejsca takie jak > piwnica, przymierzalnia w sklepie czy klatka schodowa... itd

a co juz sam eksperymentowałes w takich miejscach ?? :D:D

I

imported_admin

Guest
Benek jest z Lodzi ... mozesz mi wierzyc :> zreszta tak samo jak ja :>

a do fajnych miast zalicza sie jeszcze Wrocław!

Jing

Seks Praktykant
Widze ze odbiegacie od tematu :) No wiec ja kontynuuje wypowiedz na temat.Ja wole pozycje klasyczną lub na jeźdzca bo lubie utrzymywać kontakt wzrokowy z partnerką czego nie mozna robić przy pozycji "od tyłu" :cry:
69 natomiast nie próbowałem ale z opinni kolegów to jest podobno kiszka bo jedna osoba czerpie przyjemność a druga odfrówa :D

madzia

Podrywacz
Jing moze byc pozycja tylna- boczna ;) na boczku od tylu i wtedy masz kontakt zwrokowy jesli partnerka odpowiedniu sie ulozy

gonia

Erotoman
poz_7.jpg

SETH

Podrywacz
Ja tam ulubionej pozycji nie mam.. Wszystko zależy od tego jak to się rozwinie i jaka będzie atmosfera i miejsce, gdzie przyjdzie się kochać z Ukochaną.

A jeśli chodzi o nietypowe miejsce to ... hmm.. łąka.. :)

ted

Biegły Uwodziciel
Nom pozcja jest w sumie mala znaczaca sprawa, poprostu co przyjdzie do glowy na co jest ochota a w kazdej jest przyjemnie. A co do miejsc hehe np cmentarz :p

Status
Zamknięty.