• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak zrobic palcówkę

Zboczeniec69

Cichy Podglądacz
Parę tygodni temu poznałem dziewczynę z którą uprawiam petting lecz nie zbyt mi to wychodzi.. Zwłaszcza ze robimy to w miejscach publicznych... Może ktoś mi wytłumaczyć jak zrobić idealna palcówkę?

Eroticking

Nowicjusz
Nie ma gotowego przepisu, musisz robić to przede wszystkim z wyczuciem aby dziewczyna czuła rozkosz zamiast bólu. Bardzo ważne aby była podniecona i wilgotna, inaczej w pochwie będzie sucho co wiąże się z bólem, musisz o to po prostu zadbać.

L

lickoneg

Guest
Erot ma rację - najważniejsze jest to by palec był wilgotny i jeśli dziewczyna nie płynie śluzem to musisz wesprzeć to własną śliną.

Co do sposobu - tu nie ma idealnego.
Wszystko zależy od pozycji jaką przyjmiecie oraz jej wrażliwych miejsc.
Niektóre kobiety lubią dotyk na zewnątrz - wzdłuż warg czy wokół łechtaczki. Inne - wsunięcie palca do środka i albo kręcenie kółeczek albo np. pocieranie wewnętrznej części wzgórka łonowego (i slynnego punktu G).
Kolejna sprawa to kwestia pozytywnego samopoczucia i komfortu partnerki.

Przy czym zaznaczam - jeśli robicie to w miejscach publicznych musicie zdawać sobie sprawę z konsekwencji prawnych przyłapania.