• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zrobić loda?

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Ty Karotka jesteś prawdziwa?
Tak

Herbatę pijesz 2 godziny
Nie 2h... 🙄🙄

z burgerów wyjmujesz wszystkie dodatki,
Po prostu nie jem sałaty. Czy to takie dziwne??? Zamawiam sobie w maku na życzenie bez.

piwa pijesz 6-pakami
Haha. Nigdy nie wypiłam 6 piw.... Źle się gdzieś doinformowałaś

łazisz po salach komputerowych sprawdzając czy ludzie się wylogowali.
Nie łażę. To było raz, gdy mieliśmy zajęcia w sali komputerowej, bo zauważyłam że koleżanka z klasy napisała do jakiejś dziewczyny, że ją wylogowała z Facebooka. Ja nie miałam takiego szczęścia i byłam zalogowana na jednym z komputerów przez tydzień z dostepem do mojego konta Google i zdjęć (nagich też xd)

A i jeszcze sprzedajesz w majtkomacie swoje gacie
Przecież to nie powinno dziwić ludzi na sex forum, bo przecież związane z seksualnością jest

codziennie dowiadujemy się czegoś nowego o Tobie, tak absurdalnego, że chyba Monty Python by tego nie wymyślił...
No taka jestem, że innym się to nie mieści w głowie - jakby powiedział Ferdek z Kiepskich

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Tak

Nie 2h... 🙄🙄

Po prostu nie jem sałaty. Czy to takie dziwne??? Zamawiam sobie w maku na życzenie bez.

Haha. Nigdy nie wypiłam 6 piw.... Źle się gdzieś doinformowałaś

Nie łażę. To było raz, gdy mieliśmy zajęcia w sali komputerowej, bo zauważyłam że koleżanka z klasy napisała do jakiejś dziewczyny, że ją wylogowała z Facebooka. Ja nie miałam takiego szczęścia i byłam zalogowana na jednym z komputerów przez tydzień z dostepem do mojego konta Google i zdjęć (nagich też xd)

Przecież to nie powinno dziwić ludzi na sex forum, bo przecież związane z seksualnością jest

No taka jestem, że innym się to nie mieści w głowie - jakby powiedział Ferdek z Kiepskich
Dobrze już dobrze. W takim razie jesteś bardzo oryginalna. Nie będę się już czepiała i przyjmuję do wiadomości, że to nie poza.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry