• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zrobić loda?

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
To może ja.
Nie bardzo rozumiem o czym ta dyskusja, do czego te poradniki. Pytanie w temacie jest proste i odpowiedź na nie jest prosta, jak nie przyrównując drut w kieszeni.
Bierzemy składniki według uznania lub preferencji smakowych, wkładamy do maszynki do lodów, odczekujemy określony czas różny dla różnej pojemności.
Tak się robi loda.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Pisze wlasnie z wakacji za granica, nie mam tu polskich znakow. Czy ktos moze poskromic te osobe, ktora czepia sie od tematu do tematu polskich znakow? To nie forum o poprawnym jezyku polskim, na litosc... Prosz e specjalnie dla ciebie Kataryno x, spr obuj e napisa c to zdanie ze znakami polskimi, chrz aszcz brzmi w trzcinie w Szczebrzeszynie, st o l z powy lamywanymi nogami, jak chcia la s byc pani a nauczycielká, Kasie nko, to zglo s si e do pracy w szkole i tam realizuj swoje pasje.

Zaciekawilo mnie w w/w poradniku miejsce, gdzie autorka odradza dmuchanie w otwor penisa, naprawde to moze wywolac jakis zator? w sensie zatrzyma nasienie czy co?
Mamy specjalistów i specjalistki w dziedzinie kutasologii. Część z tytułami inżynierów nawet. Znam takie osoby, które obliczą mozliwośći tego zdarzenia i określą warunki fizykochemiczne do jego realizacji - nawet z tabelkami

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Z chęcią poczytam Twój poradnik i więcej o tym szczegółów 😊.
Fotorelacja mile widziana 😜
Myślę, że im większe spustoszenie robi Ci w mózgu facet, tym lód wychodzi lepiej. Tak jakby samo się dzieje. Sztuka tylko wybierać do seksu oralnego tych właściwych. A ci właściwi, to ci po prostu przy których czujesz się kochana i pożądana. To taka instrukcja robienia loda w dużym skrócie 😋

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Myślę, że im większe spustoszenie robi Ci w mózgu facet, tym lód wychodzi lepiej. Tak jakby samo się dzieje. Sztuka tylko wybierać do seksu oralnego tych właściwych. A ci właściwi, to ci po prostu przy których czujesz się kochana i pożądana. To taka instrukcja robienia loda w dużym skrócie 😋
Pięknie napisane, też tak uważam i mężczyzna to czuje. Jak jest uczucie z porządniem to poziom doznań jest zdecydowanie wyższy.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry